Vizitator Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 aici este numai circuitul imprimat Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 da,dar sunt si piesele... nu se intelege? trebuie alta schema? Link spre comentariu
nel65 Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 asta e Schema_SMPS Link spre comentariu
FlorinPTM Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Da,asta e schema Link spre comentariu
mely17 Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Buna seara! Vreua sa ma apuc si eu de schema lui eliot! Ca cel mai important element al sursei vreau sa ma asigur ca pot obtine un traf bun! Asa va intreb pe voi daca stiti cumva ce putere se poate obtine dintrun traf recuperat dintr-o plasma de 50" sau cel putin merge folosit pentru asa ceva?Va multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 daca traful era cel de forta,deci cel mai mare in volum din sursa se poate obt cel putin puterea scrisa pe capacul aparatuluidar atentie sa nu fie miez cu intrefier din constructiesi frecventa sa fie apropiata de cea din monajul original Link spre comentariu
mely17 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Ca gabarit este de doua poate trei ori mai mare decat unul de sursa pc! Frecventa de lucru habar nu am cat poate fi! Ce ziceti scot un 400w rms din el? Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Gabaritul e invers proportional cu frecventa: care e frecventa la care care e dat in plasma?Sursele de ATX merg la~50kHz. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 nu ai raspuns daca are intrefier(spatiu intre coloanele centrale)daca este un E+E mare se pot obt 400w Link spre comentariu
mely17 Postat Februarie 25, 2011 Partajează Postat Februarie 25, 2011 Inca nu este desfacut sa aflu acest lucru! Cand voi afla va voi anunta! Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Frecventa de lucru o poti afla fara sa-l desfaci. Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 scuzati interventia!! cum pot afla frecventa unui trafo choper? chiar sunt interesat de acest subiect! Dar la un miez se poate afla frecventa de rezonanta sau cum s-o chema ea? Multumesc!Toate cele bune! AlinEX Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Caracteristicile miezului le afli din foia de catalog,frecventa la care lucra din sch(daca e data) sau cauti aplicatii cu traful respectiv(gen "SMPS 12V/5A" si din descriere rezulta frecventa). Link spre comentariu
AlinEX Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 am inteles... eu deja ma gande-am la vre-un montaj ceva autooscilant si masurarea frecventei apoi!!!! Multumesc!AlinEX Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 26, 2011 Partajează Postat Februarie 26, 2011 Nu,nu asa!...trebuie si un vobuloscop. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum