MifTy Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 dac? nu se încinge montajul prea tare, cutiile pentru alimente ar fi potrivite, ca m?rime...sau ia mdf, sau un pachet de foi de parchet laminat, sau aluminiu, sau mai ?tiu eu ce, m?soar?, taie, asambleaz?... Link spre comentariu
Vizitator organizatie Postat Februarie 29, 2008 Partajează Postat Februarie 29, 2008 montajul nu se incinge prea tare dar vreau si eu o cutie mai adevarata nu kkkkaaa.merci oricum Link spre comentariu
costy Postat Martie 1, 2008 Partajează Postat Martie 1, 2008 vreau sa fac si eu un smps ,iar ca traf am unul recuperat dintr-un monitor mai vechi de 15inch. dimensiunile aproximative ale miezului sunt:18mm/12mm.Cam ce putere maxima ar suporta? as merge pe schema lui luc pt simplitate: http://www.niqro.lx.ro/convertor.htm iar ca tranzistori de putere 2 bucati irfz44(mai multe nus stiu daca duce integratul fara preamplificare) si sg3525 pt comanda In primar un 2x7spire ar fi suficent? In secundar cate spire sa pun pt +/-30? Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Buna!Doresc sa ma apuc si eu de un smps si as vrea sa imi recomandati o schema deoarece sunt mai multe pe aici si nu stiu care sa o aleg, deci astept o recomandare. Daca aveti si un cablaj la el ar fi super (sper sa nu imi sara iar lumea in cap ca am cerut cablajul ca ultimadata cand am cerut un cablaj) Va multumesc si astept sugestiile dv. :prayer: Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 vezi ca ai mai sus ce iti trebuie.daca te uiti mai bine gasesti cablajul si poze cu montajul Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 si eu cand am cerut cablajul am primit cateva bobarnace dar singurul vinovat am fost eu ,deoarece nu am cautat mai atent ! ia ochiul si aruncal peste acest link insa schema pentru acel cablaj este asta Link spre comentariu
costy Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 vreau sa fac si eu un smps ,iar ca traf am unul recuperat dintr-un monitor mai vechi de 15inch.dimensiunile aproximative ale miezului sunt:18mm/12mm.Cam ce putere maxima ar suporta?as merge pe schema lui luc pt simplitate: http://www.niqro.lx.ro/convertor.htm iar ca tranzistori de putere 2 bucati irfz44(mai multe nus stiu daca duce integratul fara preamplificare) si sg3525 pt comandaIn primar un 2x7spire ar fi suficent? In secundar cate spire sa pun pt +/-30?macar imi zice cineva daca e bine cu 2x7 sp in primar? cate ar trebui in secundar? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 citeste aici chiar daca este in engleza am gasit multe raspunsuri la intrebarile mele! :weedman: nu marul de spire se determina in functie de trafo, diametru sarma .... in posturila anterioare gasesti raspunsul; ! eu parca am folosit 8+8 (nu mai tin sigur minte dar poate desfac secundarul ca oricum trafoul meu recuperat de la o sursa ATX a "crapat" ,cand am bobinat preau multe spire in secundar si nu au mai avut loc in fereastra :smt005 ) Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 4, 2008 Partajează Postat Martie 4, 2008 Multumesc mult de raspuns, acele scheme le stiu si eu ca am citit de 2 ori toate cele 49 de pagini inainte sa ma apuc si am vazut ca s-au folosit mai multe scheme, iar eu doream sa stiu de care ati fost mai multumiti in materie de performante.Un cablaj se gaseste aici viewtopic.php?f=41&t=61&st=0&sk=t&sd=a&start=675 :supz: O seara frumoasa :smt015 Link spre comentariu
Vizitator organizatie Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 scuze ptr intarzierea raspunsului sunt ocupat. deci schema folosita de mine este cea de la http://www.sound.westhost.com/project89.htm fig.2 cu unele mici modificari.adica nu am punte redresoare am diode N523AB (puntea fiind scumpa) tranz. sunt IRFZ44E, rez de 56oameni/2W nu sunt puse, traful este toroidal raportul fiind cel din schema originala, schema cablajului si cablajul au fost facute pe calea Grivitei.am pus poze pe topic mai sus.cam asta este daca vreti va ajut sa construiti si voi.atentie la reglarea tensiuni de iesire NU REGLATI SURSA IN GOL (o prajitii) puteti pune un bec de 100W.eu asa am facut. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 scuze ptr intarzierea raspunsului sunt ocupat.deci schema folosita de mine este cea de la http://www.sound.westhost.com/project89.htm fig.2 cu unele mici modificari.adica nu am punte redresoare am diode N523AB (puntea fiind scumpa) tranz. sunt IRFZ44E, rez de 56oameni/2W nu sunt puse, traful este toroidal raportul fiind cel din schema originala, schema cablajului si cablajul au fost facute pe calea Grivitei.am pus poze pe topic mai sus.cam asta este daca vreti va ajut sa construiti si voi.atentie la reglarea tensiuni de iesire NU REGLATI SURSA IN GOL (o prajitii) puteti pune un bec de 100W.eu asa am facut.Multumesc pentru raspuns dar daca nu e cu suparare care schema ati realizat-o prima sau a 2- a? :smt021 :smt021Imi cer scuze, nu am fost atent :smt021 :smt021 Link spre comentariu
Vizitator organizatie Postat Martie 5, 2008 Partajează Postat Martie 5, 2008 am spus cea din fig.2 Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 adica figura.2 este prima schema , dar mai era nevoie sa folosesti BD-urile ? (depinde cate MOS-uri ai) . poate zile astea incerc si eu sa resuscitez sursa mea ca vreau sa "vad" ( :smt005 sunetul nu se vede ) cum se aude IPA60 pe sonyXplod-eaza. :kermit:ps: poate pune cineva cablajul in format .pdf 1:1 ca eu nu am chef sa instalez autocadul si sigur mai sunt altii ca mine :partyman: Link spre comentariu
Mihai85 Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 fet-urile au deja dioda incorporata intre sursa si drena ,asa ca nu iti face griji in privinta asta. Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 6, 2008 Partajează Postat Martie 6, 2008 si eu as dori un cablaj, dar eu il vreau din motivul ca nu reusesc sa fac un cablaj calumea. De cele mai multe ori cand am realizat un cablaj mai complicat rezultatul a fost .... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum