Vizitator Vasile Postat Decembrie 15, 2003 Partajează Postat Decembrie 15, 2003 Nu are nimicPrimarul sau secundarul se incalzeste ? Pui putin mai groasa sarma :P Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 15, 2003 Partajează Postat Decembrie 15, 2003 primarul se incalzeste :? cat de groasa sa mai pun daca e de 6x1mm :lol: il puna asa si vad daca se duce fac altu :o Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 15, 2003 Partajează Postat Decembrie 15, 2003 hopaaa se incinta ca draq !!!! adica pe la vreo 48 grade :shock: si inca nu sta decat de vreo 15-20min ! :cry: eu inainte aveam o sursa de 40w iar acu l-am pus pe sursa de la PC ! din mers ..... poate nu apuc sa termin postu asta ! :lol: PS: traful nu are decat un secundar de 10 spire asa experimental si am 2xBUZ12 atat ! iar astia se incalzesc putin..... care sa fie cauza ??? sa pun toti tranzistorii ? :? EDITAT : ce sa mai incepu sa miroase a ars :cry: ce sa ii fac ? nu am pic de experienta cu sursele astea .... :x Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 16, 2003 Partajează Postat Decembrie 16, 2003 Tot nu inteleg dece se incalzeste transformatorul in halul asta...poate nu-i buna ferita pe care l-ai facut Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 16, 2003 Partajează Postat Decembrie 16, 2003 da asta cred ca e ca am facut unu din sursa de PC si merge fara sa se incalzeasca :( Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 16, 2003 Partajează Postat Decembrie 16, 2003 Feritele sunt de mai multe feluri si e normal ca unele sa nu mearga de exemplu cele folosite la bobinele de deparazitare nu sunt adecvate ca miez pentru transformatoare :cry: Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 16, 2003 Partajează Postat Decembrie 16, 2003 choperul din tv o merge ca si ala din ferita nu ? :? Link spre comentariu
Ytron Postat Decembrie 16, 2003 Partajează Postat Decembrie 16, 2003 M-as mira sa nu aiba pierderi la peste 30 kHz :? Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 16, 2003 Partajează Postat Decembrie 16, 2003 naspa :cry: o sa incerc si cu unu d-ala .... :roll: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 16, 2003 Partajează Postat Decembrie 16, 2003 Eu am facut mai demult una pe miezul de la un traf de linii (traf de inalte)si am mers :lol: dar habar nu am cu ce randament...din alea gasesti cu sacul pe la atelierele de reparatii :lol: Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 am terminat convertorul :shock: woow nu credeam ca o sa il fac :lol: bine...inca nu e gata ,doar ca e pe masa si merge treaba e ca mai caut un traf de sursa de PC sa ii maresc puterea ! Link spre comentariu
Ytron Postat Decembrie 18, 2003 Partajează Postat Decembrie 18, 2003 Bravo! 8) Ma bucur! Poate faci un articol pentru posteritate. Sa ramina pe forum! 8) Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 19, 2003 Partajează Postat Decembrie 19, 2003 ce drac are imi creste voltaju intruna !!! nush ce s-a intamplat,dar mi-a ajuns la +/-70V :shock: bine ca nu au sarit condesatorii care erau de 50V :? Sugestii idei ceva ? aaaa.... si cum conectez o sarcina scade instantaneu voltaju ! spre ex: daca pun o rezistenta de 70ohmi imi scade pe la 60v !!! :shock: fenomene paranormale pe-aci pe la mine ma apuc iar de lucru Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 20, 2003 Partajează Postat Decembrie 20, 2003 La tine ai probleme cu frecventa, cred :? daca zici ca astazi ai o tensiune si maine alta :lol: Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 21, 2003 Partajează Postat Decembrie 21, 2003 il las pana dupa revelion...... :P Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum