Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor SMPS (surse in comutatie) pt auto

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian_pintea

131

• Dr.L

86

• Murcielad

57

• alexv

52

Top autori în acest subiect

Imagini postate

hopaaa se incinta ca draq !!!! adica pe la vreo 48 grade :shock: si inca nu sta decat de vreo 15-20min ! :cry: eu inainte aveam o sursa de 40w iar acu l-am pus pe sursa de la PC ! din mers ..... poate nu apuc sa termin postu asta ! :lol: PS: traful nu are decat un secundar de 10 spire asa experimental si am 2xBUZ12 atat ! iar astia se incalzesc putin..... care sa fie cauza ??? sa pun toti tranzistorii ? :? EDITAT : ce sa mai incepu sa miroase a ars :cry: ce sa ii fac ? nu am pic de experienta cu sursele astea .... :x

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Feritele sunt de mai multe feluri si e normal ca unele sa nu mearga de exemplu cele folosite la bobinele de deparazitare nu sunt adecvate ca miez pentru transformatoare :cry:

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Eu am facut mai demult una pe miezul de la un traf de linii (traf de inalte)si am mers :lol: dar habar nu am cu ce randament...din alea gasesti cu sacul pe la atelierele de reparatii :lol:

Link spre comentariu

ce drac are imi creste voltaju intruna !!! nush ce s-a intamplat,dar mi-a ajuns la +/-70V :shock: bine ca nu au sarit condesatorii care erau de 50V :?

Sugestii idei ceva ?

aaaa.... si cum conectez o sarcina scade instantaneu voltaju ! spre ex: daca pun o rezistenta de 70ohmi imi scade pe la 60v !!! :shock:

fenomene paranormale pe-aci pe la mine :d

ma apuc iar de lucru Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări