Vizitator wolfpack Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 puteti sa-mi spuneti daca tl494 e compatibil pin cu pin cu sg3525?ca nu gasesc pe net nimik si n-as mai da banii pe un sg3525 :)ms Link spre comentariu
Vizitator wolfpack Postat Aprilie 27, 2005 Partajează Postat Aprilie 27, 2005 apropo schema asta a facut-o cineva cu mn3101? se merita? Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 27, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2005 fratilor ajutati-ma...simt ca inebunesc... cum se bobineaza un traf de ferita... e mai bine sa folosesc sarma subtire si multa sau sarma groasa si putina... primarul sa fie de 4 spire sau mai mult/putin.... conteaza cum sunt asezate spirele...conteaza daca e E+E sau Toroidal???? Link spre comentariu
margarit2001 Postat Aprilie 28, 2005 Partajează Postat Aprilie 28, 2005 lucian_vlaicu: teoretic orice amplif poate fi conectat la un smps, practic yo nu am intalnit unu care sa nu mearga (inca)wolfpack: cele 2 IC nu sunt compatibiledc vrei sa folosesti tl494 cauti datasheetul(in principiu e ca sg-ul)cu ce e acolo lejer faci o sursasal pisicutzo :lol: iar te dispera sursa?tre sa folosesti sarma mai subtire si multa(yo folosesc de 0.6)-sa nu mai zic ca daca folosesti groasa e si mai greu de bobinatcand zici E+E cred ca te referi la tipul ETD(cele din sursa de PC)yo fac primarele din 6x0.6mm torsadate,cu sarmele obtinute dau in paralel 4 spire, secundarele cu 4 sau 5x0.6mm(intotdeauna pun mai mult sa fiu sigur)cum adik cum sunt asezate spirele?chiar te mai intereseaza ca e ETD sau tor atata timp cat mere?! Link spre comentariu
Swat Cat Postat Aprilie 28, 2005 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2005 eu momentan incer sa vad cum merge mai bine... adica randament bun :( pai eu am de la comet 2xE care se pune cap la cap nu E+I... tu ce folosesti in general??? Link spre comentariu
margarit2001 Postat Aprilie 28, 2005 Partajează Postat Aprilie 28, 2005 folosesc EDT din surse de PC(alea mari) pentru puteri mai mici in rest folosesc ETD recuperate din monitoaremerg bine bine(nu se incalzeste nici miezul nici bobinajul) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 O pereche irfz48n rezista la o sursa de 400W? interesantVreau sa ma apuc de alta sursa ca vechiul amplif facut acum un an e prea mic de 150W...Pana la urma ati folosit careva miezuri din trafuri de linii si sa iasa randament mare??? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 Cei care ati folosit miezuri din traf de linii cum ati legat cele 2 bucati impreuna ati mai folosit tija aia de fier nu influenteaza cumva forma de unda???? Link spre comentariu
margarit2001 Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 nu are nici o influenta tija aia de metalyo n-am vazut pe oscam testat unu din asta-vezi o pagina mai in spate Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 11, 2005 Partajează Postat Mai 11, 2005 cam ce putere scoti de pe un miez de traf de linii de monitor 4x6cm si sectiune 1cm2 Link spre comentariu
luc Postat Mai 12, 2005 Partajează Postat Mai 12, 2005 am facut sursa cu un tor de pe un cablu de 220v si merge cu o rezistenta de nichelina pusa pe+/-cred ca da la 62,3v cu un ampermetru in serie pe +, 2,74A.CE amplificare sa ii fac,stie careva?trebuie adaptor sa scot din rca-ul de la casetofon sau preamplificator,potentiometru,sau direct din rca in viitorul amplificator?ce amplificator sa fac?ceva simplu,stiti ?ceva pe tranzistori ca am cativa care stau de pomana{tip-uri} Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 14, 2005 Partajează Postat Mai 14, 2005 Am facut un nou SMPS de test cu un miez din traf de linii de monitor...Slab randament montez sarcina si de la +/-35V scade la +/-20V...Deci teoria mea era buna...Toroidalu ii baza Link spre comentariu
luc Postat Mai 16, 2005 Partajează Postat Mai 16, 2005 nu musai toroidal,merge aproape orice miez din ferita numai sa lucrezi la o frecventa rezonabila eu recomand 35khz,unde au mers toate miezurile de ferita indiferent de forma.intradevar toroidalul are avantajul ca ocupa mai putin spatiu.trebuie sa mearga la rece Link spre comentariu
Vizitator wolfpack Postat Mai 24, 2005 Partajează Postat Mai 24, 2005 take a look ! admirati aici ceva fain!!! http://www.diyaudio.com/forums/showthre ... adid=57857 Link spre comentariu
luc Postat Mai 25, 2005 Partajează Postat Mai 25, 2005 cred ca merge 4+4 in primar dar poate iti spune autorul mai precis Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum