Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor SMPS (surse in comutatie) pt auto

Postări Recomandate

de la comet electro srl. costa vreo 90 mii lei. trebuie sa ma duc sa iau 4 pentru cineva din timisoara. dar nu am cu ce sa completez pana la 500 de mii.murcielad am vrut sa iti raspund la privat dar s-a intrerupt conexiunea si bineinteles ca am uitat. scuze.daca vrei si tu sa cumperi de la ei poate ne vedem acolo si ii iau si eu lui overdrive alea si iti iei si tu ce ai nevoie ca la asta e greu rau sa gasesti ce sa cumperi de 500 mii lei ca nu vand mai nimic la bucata. numa la pungi de 100.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator ROBERTby2000

am facut si eu rost de 2 toruri românesti.unul chiar am lucrat cu el si e ok.cu 4 irfz-uri.am scos in jur de 150w.mai mult nu am putut pt. ca nu am avut cu ce alimenta.IMI TREBUIE O BATERIE SERIOASAstie careva care este puterea maxima care duce torul?DIAMETRUL este de 51mm.interiorul este de 30,2mm si latimea de 18mm

Link spre comentariu

Gata fratilor ma apuc sa fac si eu unul... si vin cu cateva intrebari de inceput...pt miez este bun care se gaseste in MONITOARE ?? de ala dreptunghiular......si daca da ... cum ar trebui bobinat?... numa pe partea rotunda? sau pe toate partile? pana acuma am spart 4 de alea incercand sa le scot :cry: si totusi am reusit sa scot unu care are dimensiunile astea..6,5 cm inaltime... 4 cm latimesi grosime are... cam 1,4 cm x 1,1 cm :roll: e bun de ceva?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări