alexv Postat Mai 5, 2004 Partajează Postat Mai 5, 2004 de la comet electro srl. costa vreo 90 mii lei. trebuie sa ma duc sa iau 4 pentru cineva din timisoara. dar nu am cu ce sa completez pana la 500 de mii.murcielad am vrut sa iti raspund la privat dar s-a intrerupt conexiunea si bineinteles ca am uitat. scuze.daca vrei si tu sa cumperi de la ei poate ne vedem acolo si ii iau si eu lui overdrive alea si iti iei si tu ce ai nevoie ca la asta e greu rau sa gasesti ce sa cumperi de 500 mii lei ca nu vand mai nimic la bucata. numa la pungi de 100. Link spre comentariu
micutu Postat Mai 6, 2004 Partajează Postat Mai 6, 2004 Ce dimensiouni e torul poata imi luati si mie! :wink: Link spre comentariu
Murcielad Postat Mai 6, 2004 Partajează Postat Mai 6, 2004 pai eu sunt din severin :( dar poti sa imi cumperi si mie 2 si sa mi le trimiti pin posta iti dau eu adresa si tot ! chiar mi-ar trebuii si mie !!! :wink: da-mi un mesaj privat sa imi zici daca vrei :roll: Link spre comentariu
Vizitator ROBERTby2000 Postat Mai 6, 2004 Partajează Postat Mai 6, 2004 am facut si eu rost de 2 toruri românesti.unul chiar am lucrat cu el si e ok.cu 4 irfz-uri.am scos in jur de 150w.mai mult nu am putut pt. ca nu am avut cu ce alimenta.IMI TREBUIE O BATERIE SERIOASAstie careva care este puterea maxima care duce torul?DIAMETRUL este de 51mm.interiorul este de 30,2mm si latimea de 18mm Link spre comentariu
Murcielad Postat Mai 6, 2004 Partajează Postat Mai 6, 2004 din cate stiu conteaza de fiecare miez in parte nu numai de marime da cred ca duce 4-500W :? Link spre comentariu
MadRaper Postat Mai 9, 2004 Partajează Postat Mai 9, 2004 Gata fratilor ma apuc sa fac si eu unul... si vin cu cateva intrebari de inceput...pt miez este bun care se gaseste in MONITOARE ?? de ala dreptunghiular......si daca da ... cum ar trebui bobinat?... numa pe partea rotunda? sau pe toate partile? pana acuma am spart 4 de alea incercand sa le scot :cry: si totusi am reusit sa scot unu care are dimensiunile astea..6,5 cm inaltime... 4 cm latimesi grosime are... cam 1,4 cm x 1,1 cm :roll: e bun de ceva? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 10, 2004 Partajează Postat Mai 10, 2004 Numai pe partea rotunda Link spre comentariu
MadRaper Postat Mai 11, 2004 Partajează Postat Mai 11, 2004 :roll: oare cate spire si de ce grosime sa bobinez pe el? partea rotunda are 13 mm diam. si 44mm lungimea pe care pot sa bobinez :idea: Link spre comentariu
MadRaper Postat Mai 11, 2004 Partajează Postat Mai 11, 2004 :o l-am facut... da sigur nu-i bunam pus asa... 2x 4 spire pe primarsi 9 spire pe secundarsi acuma m-am uitat pe schema :shock: :shock: :shock: :shock: si vad ca trebea si primarul si secundarul sa aiba 2x (un nr de spire....) Link spre comentariu
v3l0 Postat Mai 11, 2004 Partajează Postat Mai 11, 2004 era misto sa te uiti pe schema inainte, oricum, transformatoarele nu sunt batute in cuie... Link spre comentariu
MadRaper Postat Mai 11, 2004 Partajează Postat Mai 11, 2004 cica am facut altu.... are asa... 2x10spire cu 5x 0.6 .. daca mai tin minte) si 2x 25 sprire cu 6x0.3 :shock: acuma sa`mi mai iau nijte piese Link spre comentariu
MadRaper Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 :cry: lam facut si cred ca lam si stricat....se pot masura mosfetii??? daca da cum???de SG nu mai intreb aiurea .. ca nu cred ca pot eu sal masor in vreun fel... :cry: plss HELP Link spre comentariu
micutu Postat Mai 25, 2004 Partajează Postat Mai 25, 2004 cam ce putere pot scoate cu doar o pereche de BUZ11 dar cu o pereche de IRFZ 44 Link spre comentariu
MadRaper Postat Mai 25, 2004 Partajează Postat Mai 25, 2004 :cry: pana acum am spart exact 13 trafuri si chopere de prin surse si monitoare.... :( deci renunt la astea... :x Acuma vreau sa fac cu toroidale, gasesc cumva la vitacom ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum