micutu Postat Aprilie 16, 2004 Partajează Postat Aprilie 16, 2004 ma interseaza si pe mine o protectie la suprasarcina sau la teperatura.Daca are cineva sa-mi spuna. Link spre comentariu
alexv Postat Aprilie 16, 2004 Partajează Postat Aprilie 16, 2004 mici probleme.am scos bateria de la masina si cand am conectat-o la sursa am avut 2 scurturi pe placa de la fludorul care a sarit cand am lipit firele si am mai ars doua mosfeturi. deja fac colectie.dupa cateva ore de reparatii, i-am dat drumul dar am probleme in sarcina mare. la 200 W (becuri) am niste varfuri mari in primar la inchiderea mosfeturilor si unele mici cand se deschid. pe cele mici le-am rezolvat de tot cu niste filtre intre diode si condensatorii din secundar dar pe celelalte nu. foarte ciudat. nu stiu ce sa le fac. sursa merge dar dupa un timp se incalzesc mosfetruile. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 16, 2004 Partajează Postat Aprilie 16, 2004 La schema aia cu feedback de ce nu este rezistena pe emitorul fototranzistorului ?mi se incalzeste putin zenerul...Ce te tot plangi atata de varfuri...Oricum dispar la redresare...Important ii sa ai tensiune continua sa nuti cada Link spre comentariu
alexv Postat Aprilie 16, 2004 Partajează Postat Aprilie 16, 2004 pai nu dispar. la redresare sunt si mai nasoale.in sarcina mica si in gol nu sunt deloc.ma mai joc cu ea Link spre comentariu
alexv Postat Aprilie 17, 2004 Partajează Postat Aprilie 17, 2004 html://ploter.home.ro/smpsprob/index.html am pus aici niste poze actuale. scuze ca e numai in engleza da am intrebat si pe alt forum strain. Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 17, 2004 Partajează Postat Aprilie 17, 2004 Nu merge pagina... :oops: Link spre comentariu
MadRaper Postat Aprilie 17, 2004 Partajează Postat Aprilie 17, 2004 http://ploter.home.ro/smpsprob/ asta merge Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 17, 2004 Partajează Postat Aprilie 17, 2004 Gata mai baieti...Am facut si feedback reglat la +-46V....Un test pe baterie...O mers 10 min dupa care scadea volumul...Mi se pare logic pt un amplif de 150W....Spor la treaba...Eu am terminat ampliful...Urmeaza sami fac un subwoofer sa am la ce asculta Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Gata mai baieti...Am facut si feedback reglat la +-46V....Un test pe baterie...O mers 10 min dupa care scadea volumul...Mi se pare logic pt un amplif de 150W....Spor la treaba...Eu am terminat ampliful...Urmeaza sami fac un subwoofer sa am la ce ascultaCe amplif ai facut??? Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Cu tranzistori 2 perechi TIP35/TIP36...150W RMS la 4 ohmi si 100W RMS la 8 ohmi... Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Pune si tu o schema. Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Nu am schema pe calculator...Ii dintro revista ungureasca....Cand gasesc un scanner o voi pune Link spre comentariu
micutu Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Si pana la urma feed back-ul cum l-ai facut eu l-am facut cu optocuplor. 8) Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Tot cu optocuplor...Dupa schema prezentata mai sus...Am modifcat schema Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Aprilie 18, 2004 Partajează Postat Aprilie 18, 2004 Schema de pe sound.westhost + schema pusa de alexv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum