Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor SMPS (surse in comutatie) pt auto

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

mici probleme.am scos bateria de la masina si cand am conectat-o la sursa am avut 2 scurturi pe placa de la fludorul care a sarit cand am lipit firele si am mai ars doua mosfeturi. deja fac colectie.dupa cateva ore de reparatii, i-am dat drumul dar am probleme in sarcina mare. la 200 W (becuri) am niste varfuri mari in primar la inchiderea mosfeturilor si unele mici cand se deschid. pe cele mici le-am rezolvat de tot cu niste filtre intre diode si condensatorii din secundar dar pe celelalte nu. foarte ciudat. nu stiu ce sa le fac. sursa merge dar dupa un timp se incalzesc mosfetruile.

Link spre comentariu

Gata mai baieti...Am facut si feedback reglat la +-46V....Un test pe baterie...O mers 10 min dupa care scadea volumul...Mi se pare logic pt un amplif de 150W....Spor la treaba...Eu am terminat ampliful...Urmeaza sami fac un subwoofer sa am la ce asculta

Ce amplif ai facut???
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări