vladonedj Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Becuri am folosit ceva la 24v si 55w. Tranzistori am folosit irfz44 Cu 2 becuri, curentul absorbit din baterie a fost la 8.7A, radiatorul mosfetiilor a ramas la 40 de grade, nu am putut sa-l las mai mult de 10minute deoarece redresorul din care am alimentat sursa ajunsase la 70 de grade. Tin sa-i multumesc userului vfp_mihai care m-a ajutat foarte mult Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 incerca sa folosesi o baterie auto mai maricica pe post de rezorvor, pe care so incarci cu traful astfel scapi de incalzirea trafului , si ai si o tensiune foarte bine filtrata si un curent pe masura .2 becuri de 24v 55w sunt 110w , curentul ar fi trebuit sa fie undeva la 4,58A 8a sunt cam mult Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Probabil ca sant halogene,astea la ponire trag curent (pana se incalzesc) .Se poate evita asta prin inserarea unei rezistente serie(poate fi un al treilea bec) care dupa 1s se shunteaza.La sursele de felul asta,avand in vedere ca nu au feedback, tensiunea de iesire e dependenta de sarcina? Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 @vfp_mihai - n-ai citit atent,curentul consumat din baterie,adica la 12V,e de 8A,perfect ok pt 100W Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 scuze mea culpa ai dreptate , eu ma gandeam ca a alimentat la 24v , dar aia era tensiunea pe iesire totusi am calculat consumul din baterie si la 110w ar fi trebuit sa fie 9,16A cred ca tensiunea de iesire pe becuri nu e de 24 v asta explica faptul consumului atat de bun .oricum ar fi mai interesant daca ar alimenta la o tensiune mai mare nu ar solicita bateria ,atunci cand motorul este oprit .spor la treaba Link spre comentariu
vladonedj Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Va rog cei care aveti cablaje de la SMPS-ul lui Elliot, cel stabilizat sau nestabilizat sa le postati aici. Nu am mai gasit pe forum prea multe, multe din atasamente fiind sterse.Multumesc. Link spre comentariu
Dr.L Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Vezi unde poztezi... Link spre comentariu
Vizitator aniel Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 as vrea sa vad si eu cum se face un convertor,pe viu.....are cineva rabdare sa imi arate....? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 oscilogramele puse de mine par de la un convertor mort? Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Martie 3, 2012 Partajează Postat Martie 3, 2012 as vrea sa vad si eu cum se face un convertor,pe viu.....are cineva rabdare sa imi arate....?adica poze sau ce ?uite cateva din care leam facut pe placi de test .spor la treaba Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 am gasit o documentatie frumoasa http://www.bcae1.com/switchingpowersupp ... ytut01.htm Link spre comentariu
vfp_mihai Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 cum pot atasa un fisier mai mare de 500 kb ,am o carte interesanta zic eu Link spre comentariu
Dr.L Postat Martie 10, 2012 Partajează Postat Martie 10, 2012 Faci o arhiva,in mai multe volumeDar nu se gaseste pe net? Ca sa pui link cu ea Link spre comentariu
nickrvl Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 cum pot atasa un fisier mai mare de 500 kb ,am o carte interesanta zic euUrca-l aici: http://www.2shared.com , sau oriunde altundeva..... Link spre comentariu
costy Postat Martie 11, 2012 Partajează Postat Martie 11, 2012 am gasit o documentatie frumoasahttp://www.bcae1.com/switchingpowersupp ... ytut01.htmdar ce documentatie...Acum ca am osciloscop+ documentatie calumea sper sa-mi iasa si mie.Am un tor R80 pe acasa din material 3c90 care trebuie pus la munca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum