Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Convertor SMPS (surse in comutatie) pt auto

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adrian_pintea

131

• Dr.L

86

• Murcielad

57

• alexv

52

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator smilex

Este un filtru, cat mai mare dar pt. 10A, preferabil pe bara ferita. Tensiunea de la iesire o alegi singur prin raport traf. Rar mi-a fost dat sa vad scheme (simple, de genul asta) pe net ireprosabile. In cazul in care vad una, sunt intotdeauna surprins. Asadar cauta intoteauna greseli si accepta configuratia, daca iti place.

Link spre comentariu
Vizitator smilex

Totul lasa de dorit, mai ales traseul de masa.Masa driverilor n-o vad conectata niciunde.De ce BC327 e in capsula TO220?Daca vrei, iti explic in detaliu de ce ti-am sugerat sa muti rez. 22ohmi direct in grila.

Link spre comentariu

Acum am citit mai atent si am legat si masa bc unde trebuia.Se deschide cu sprint layout.As dori sa modicati unde credeti dumneavoastra ca nu este bine.

Link spre comentariu

Vezi ca mai ai greseli in cablaj la driverele mosfetilor: trebuie sa fie un traseu de masa in emitoarele lor, in punctul comun dintre catodul diodelor 1N4148 si rezistenta de 22Ohm mai este si colectorul BC-urilor. Snuberele pune-le intre priza mediana si masa (cate o retea pe fiecare parte de primar) si punele rezistente mai mari ca dimensiune (minim 3W). Eu zic sa revizuiesti toara schema si cablajul.LE: pune si o varianta in format JPG

Link spre comentariu

Acum am citit mai atent si am legat si masa bc unde trebuia.Se deschide cu sprint layout.As dori sa modicati unde credeti dumneavoastra ca nu este bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări