marian_valcea Postat Iunie 18, 2011 Partajează Postat Iunie 18, 2011 Schema aceasta este buna? Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Personal as muta R5 si 6 in grile si as face modificarile de mai jos. Dar e functionala. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Acum am observat dar schema mai are o greseala C9,C10 sunt de 35 de volti si la iesire scrie +/-38V.L1 ce inductanta trebuie sa aiba? Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Este un filtru, cat mai mare dar pt. 10A, preferabil pe bara ferita. Tensiunea de la iesire o alegi singur prin raport traf. Rar mi-a fost dat sa vad scheme (simple, de genul asta) pe net ireprosabile. In cazul in care vad una, sunt intotdeauna surprins. Asadar cauta intoteauna greseli si accepta configuratia, daca iti place. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Am un tor din o sursa de calculator dinacela galben cu o dunga alba este bun pentru asa ceva? Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Ar fi, pentru filtru. Totusi, nu pune mai mult de un rand de spire. Sa nu incarci miezul peste inductia maxima. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Care dintre acestea patru credeti ca este mai potrivit pentru filtru? Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Dintre cele din dreapta, care-ti convine ca dimensiune (mie mi-ar place cel mic). Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Am facut si cablajul schemei si as vrea sa imi spuneti daca este facut bine. Link spre comentariu
Vizitator tyc Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Din partea mea e bine,dar pune sch langa placa cu cele doua montaje(nu de alta,da' sa avem ce compara).Sant sigur ca tu ai sch. Link spre comentariu
Vizitator smilex Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Totul lasa de dorit, mai ales traseul de masa.Masa driverilor n-o vad conectata niciunde.De ce BC327 e in capsula TO220?Daca vrei, iti explic in detaliu de ce ti-am sugerat sa muti rez. 22ohmi direct in grila. Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Am pus la bc-uri capsula TO220 pentru ca fac cu marker-ul cablajul si nu pot sa le fac asa de aproape piciorusele unul de altul Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Acum am citit mai atent si am legat si masa bc unde trebuia.Se deschide cu sprint layout.As dori sa modicati unde credeti dumneavoastra ca nu este bine. Link spre comentariu
AdR!@N Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Vezi ca mai ai greseli in cablaj la driverele mosfetilor: trebuie sa fie un traseu de masa in emitoarele lor, in punctul comun dintre catodul diodelor 1N4148 si rezistenta de 22Ohm mai este si colectorul BC-urilor. Snuberele pune-le intre priza mediana si masa (cate o retea pe fiecare parte de primar) si punele rezistente mai mari ca dimensiune (minim 3W). Eu zic sa revizuiesti toara schema si cablajul.LE: pune si o varianta in format JPG Link spre comentariu
marian_valcea Postat Iunie 19, 2011 Partajează Postat Iunie 19, 2011 Acum am citit mai atent si am legat si masa bc unde trebuia.Se deschide cu sprint layout.As dori sa modicati unde credeti dumneavoastra ca nu este bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum