japan Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Buna seara. Dupa cum am specificat in titlu, am un hdd extern pe usb in format ntfs,care doresc sa il modific in format fat32. Acesta va fi utilizat, la un dvd cu usb, pentru filme, muzica etc. Am incercat metodele clasice, de formatare cu Windows, dar fara rezolvare. Daca cineva sa mai lovit da aceasta problema, va rog sa ma ajute cu un sfat, sau cu un program care poata sa formateze hdd in fat32. Va multumesc anticipat. O seara placuta. Link spre comentariu
ionutz1971 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Salut ...incearca urmatoarea metoda: Deschide un command prompt din START scrie CMD apoi enter, dupa care scrie urmatoarea comanda: format /FS:FAT32 X: unde x este litera hardului ( in cazul de fata treci litera pe care o ai la hard)...trebuie sa mearga Link spre comentariu
japan Postat Mai 10, 2014 Autor Partajează Postat Mai 10, 2014 Am incercat metoda, nu merge. Link spre comentariu
lavynyu Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 De ce doriti sa schimbati formatul ?? Pute-ti incerca o formatare adanca cu softul : Hdd Low Level Format Tool de aici de ex. : http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HDD-Low-Level-Format-Tool.shtml si pe urma il pute-ti face in ce format doriti , desigur hardul trebuie demontat din rack si atasat la un pc daca este posibil , daca nu este posibil incercati si asa conectat prin ubs dar nu stiu daca functioneaza asa nu am experimentat asta pana acuma ! Link spre comentariu
japan Postat Mai 10, 2014 Autor Partajează Postat Mai 10, 2014 Acesta va fi utilizat, la un dvd cu usb, pentru filme, muzica etc. Multumesc pentru informatie, o sa incerc cu programul Hdd Low Level Format Tool . Link spre comentariu
razvan-l Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 (editat) cu Partition magic 8 ati incercat ? Editat Mai 11, 2014 de razvan-l Link spre comentariu
shuc Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Din windows nu prea cred ca se poate. cel mai bine e cu un Hiren's. O alta problema ar fi ca pe FAT32 nu poti pune fisiere mai mari de 4 GB (de ex. filme in format .mkv) Link spre comentariu
Den Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Ca de obicei,informatia cea mai elementara lipseste.Ce capacitate are hdd-ul si ce model? Fat32 are niste limite.. Link spre comentariu
morpheus05 Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 De ce nu-l lasati NTFS? Nu citeste DVD-ul de pe NTFS? Care e problema? Link spre comentariu
japan Postat Mai 11, 2014 Autor Partajează Postat Mai 11, 2014 Buna ziua. In primul rand multumesc pentru suportul tehnic. Si acum sa raspund pe rand la intrebari si nelamuriri. razvan-lcu Partition magic 8 ati incercat ? nu am incercat, dar nu este tarziu Problema nu este rezolvata. shucDin windows nu prea cred ca se poate. cel mai bine e cu un Hiren's. O alta problema ar fi ca pe FAT32 nu poti pune fisiere mai mari de 4 GB (de ex. filme in format .mkv) Am specificat la inceput, ca din windows nu am reusit. Poate nu am urmat pasii, poate nu stiu, cert este ca nu merge varianta asta la mine. Nu ma intereseaza fisierele mai mari de 4 gb, (eu vad filmele in avi si muzica in mp3 la 320. DenCa de obicei,informatia cea mai elementara lipseste.Ce capacitate are hdd-ul si ce model? Fat32 are niste limite. Hdd are 160 gb, model Wd 2,5 in hdd extern pe usb. Apropo de limita in format fat32, am vazut la cineva un hdd extern pe usb, 2,5 de 250 gb care merge brici pe dvd cu usb. morpheus05De ce nu-l lasati NTFS? Nu citeste DVD-ul de pe NTFS? Care e problema? Nu citeste in format ntfs, am probat cu muzica. Link spre comentariu
Dell vostro Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Solutia: http://www.disk-partition.com/resource/mature-and-versatile-hard-drive-partition-master.html Link spre comentariu
razvan-l Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 instalati PM 8.0 si apoi puteti face orice doriti cu acel hdd .daca nu aveti acces la program va urc undeva cu SN inclus Link spre comentariu
japan Postat Mai 11, 2014 Autor Partajează Postat Mai 11, 2014 Am folosit in teste Partition Master 9 professional edition si vad ca se poate fat32. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum