Vizitator Adrian Stoica Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 salut am o sursa in comutatie ce scoate 12v, vreau sa stiu daca modificandui tensiune de referinta de pe dioda TL243 o pot face sa scoate 9v. Sau daca este o modalitate sa o fac de 9 v Link spre comentariu
UDAR Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 În principiu ar trebui să se poată, mai ales că dorești micșorarea tensiunii , DAR : 1. Ce-i aia TL243? 2. Detalii ! Schema preferabil. - Cum vrei să modifici acea referință? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Cred că era vorba de TL432 şi a scris în grabă. Link spre comentariu
adrianstoica10 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Da, imi cer scuze despre TL432 este vorba, si din ce vad pe cablaj are o rezistenta pe ,,pinul,, de comanda. Se poate modifica tensiunea de la iesire, exista o soutie? Link spre comentariu
ratza Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Vezi în foaia de catalog a lui TL432, dar cred că e mai simplu de modificat divizorul din bucla de reacţie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum