RusMariusRazvan Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Hey ...... sunt nou intre ale electronici . O intrebare .. Pot sa schimb intrarile si iesirile unui amplificator ? Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Tehnic e posibil, depinde cit de bine te pricepi. Link spre comentariu
Marian Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Cred ca intrebarea este un pic generalizata, adica ce intelegi tu prin schimbarile alea, sau mai bine zis, ce anume doresti sa schimbi? da cat mai multe detalii altfel e greu sa primesti exact informatiile dorite. Link spre comentariu
lorik199 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Mai mult ca sigur vrea niste mufe mai usor de utilizat, in genul celor tip clema sau surub. Se poate, trebuie sa ai un pic de simt mecanic si un pistol de lipit. Link spre comentariu
RusMariusRazvan Postat Mai 10, 2014 Autor Partajează Postat Mai 10, 2014 Mai mult ca sigur vrea niste mufe mai usor de utilizat, in genul celor tip clema sau surub. Se poate, trebuie sa ai un pic de simt mecanic si un pistol de lipit. Da asta vreau .... Ms Cred ca intrebarea este un pic generalizata, adica ce intelegi tu prin schimbarile alea, sau mai bine zis, ce anume doresti sa schimbi? da cat mai multe detalii altfel e greu sa primesti exact informatiile dorite. Vreau mufe mai usor de utilizat tip clema iesirile , rca intrarile Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Deci ramine valabil ce am postat mai sus. Daca te pricepi faci, daca nu, las-o asa cum e. Prea multa filozofeala e inutila. Link spre comentariu
zal Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Pînă la urmă e mai uşor să foloseşti nişte adaptoare decît să măcelăreşti spatele amplifului, care e oricum destul de mic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum