Vizitator gabriel1993 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) buna seara sunt nou pe forum am si eu o intrebare am un cd player auto si cand ascult muzica fie la radio sau pe cd functioneaza un anumit timp si se opreste singur marca aparatului victronic Editat Iunie 22, 2014 de gabriel1993 Postat intr-o sectiune gresita Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Eu cred ca se incalzeste prea tare si intra in protectie ...verifica finalul si pune-i niste pasta termoconductoare.. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Nu cred ca aparatul asta are protectie termica.ci doar ca este stift. Link spre comentariu
Vizitator gabriel1993 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 o sa ii pun zilele astea nu stii nici o data dan ce are si ce nu are... Link spre comentariu
modoran Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Daca intra protectia termica a finalului, distorsioneaza si se aude incet, nu se inchide aparatul de tot (sunt si finali ce pot inchide aparatul, dat ma indoiesc sa fie asa ceva prin chinezaria asta). Eu as reface toate lipiturile si verifica microswttchurile pe langa pasta termocundoare. Link spre comentariu
Vizitator gabriel1993 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 functioneaza ce functioneaza si dintr-o data se opreste, dar la volum de 30 incolo mi se opreste dupa un anumit timp si cand il aprind toate setarile facute de mine gen..basu si inaltele le da pe 0 si loud il dezactiveaza Link spre comentariu
marius75 Postat Iunie 20, 2014 Partajează Postat Iunie 20, 2014 (editat) Poate sa fie ori de la bateria slaba (se descarca repede) aparatul ramane fara tensiune si se opreste, sau contacte imperfecte...sau poate fi de la circuitele finale, asa am patit eu cu MP3 auto, se oprea singur...i-am inlocuit circuitele finale si acum merge. Trebuie sa faci masuratori si sa vezi unde se opreste curentul, fara sa-l desfaci si sa pui aparatul de masura nu poti sti decat ca se opreste, iar sfaturi nu-ti poate da nimeni uitandu-se la poza postata de tine...Faptul ca isi pierde setarile nu este relevant, depinde de aparat, al meu tinut un an pe tusa(nealimentat) si-a pastrat setarile, altele daca sunt 2 secunde nealimentate pa-pa setari... Editat Iunie 20, 2014 de marius75 Link spre comentariu
Postări Recomandate