Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Cd Palyer Auto

Vizitator gabriel1993

Postări Recomandate

Vizitator gabriel1993

buna seara sunt nou pe forum am si eu o intrebare am un cd player auto si cand ascult muzica fie la radio sau pe cd functioneaza un anumit timp si se opreste singur marca aparatului victronic

post-233283-0-64673300-1399674768_thumb.jpeg

Editat de gabriel1993
Postat intr-o sectiune gresita
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

1

• stefan94stefan

1

• modoran

1

• marius75

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Eu cred ca se incalzeste prea tare si intra in protectie ...verifica finalul si pune-i niste pasta termoconductoare..

Link spre comentariu

Daca intra protectia termica a finalului, distorsioneaza si se aude incet, nu se inchide aparatul de tot (sunt si finali ce pot inchide aparatul, dat ma indoiesc sa fie asa ceva prin chinezaria asta).

Eu as reface toate lipiturile si verifica microswttchurile pe langa pasta termocundoare.

Link spre comentariu
Vizitator gabriel1993

functioneaza ce functioneaza si dintr-o data se opreste, dar la volum de 30 incolo mi se opreste dupa un anumit timp si cand il aprind toate setarile facute de mine gen..basu si inaltele le da pe 0 si loud il dezactiveaza

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Poate sa fie ori de la bateria slaba (se descarca repede) aparatul ramane fara tensiune si se opreste, sau contacte imperfecte...sau poate fi de la circuitele finale, asa am patit eu cu MP3 auto, se oprea singur...i-am inlocuit circuitele finale si acum merge. Trebuie sa faci masuratori si sa vezi unde se opreste curentul, fara sa-l desfaci si sa pui aparatul de masura nu poti sti decat ca se opreste, iar sfaturi nu-ti poate da nimeni uitandu-se la poza postata de tine...Faptul ca isi pierde setarile nu este relevant, depinde de aparat, al meu tinut un an pe tusa(nealimentat) si-a pastrat setarile, altele daca sunt 2 secunde nealimentate pa-pa setari...

Editat de marius75
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări