palcu ion Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 tv-monitorul este asamblat la timisoara iar telec arata ca in poza,fizic nu mai exista,stie cineva ce ar merge ? Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 cod placa de baza? procesor? Link spre comentariu
palcu ion Postat Mai 10, 2014 Autor Partajează Postat Mai 10, 2014 (editat) daca aveam aceste date le postam,am deschis topicul in ideea ca cineva a avut de-a face cu aceasta ciudatenie,oricum si daca pun denumirea procesorului mai mult ca sigur n-a auzit mai nimeni de el....poate doar colegii care se ocupa in special cu telecomenzile dar daca chiar trebuie sa faceti postari sa vada lumea ca aveti activitate... Editat Mai 10, 2014 de palcu ion Link spre comentariu
iuliantv Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 omule am vrut sa te ajut,nu sa fac postari sa ma aflu in treaba,ca treaba am destula,ai fi uimit cat de mult conteaza denumirea procesorului in multe cazuri,sper sa tin minte sa nu te mai deranjez,,cu doar de dragul de a posta,, Link spre comentariu
palcu ion Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 am intrat in posesia tv-monitorului procesor myson mtv412gmv128 0651ajcon3 video tvp5147 poate ajuta la ceva... mentionez ca am testat cam toate tc uzuale-china -6121-7461 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum