kata_tel Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) am facut un wumetru stereo cu lm3915 . am pus pe placa lui un stabilizator l7812 si am alimentat de la o sursa ce scoate 15,7v. nu functioneaza. am anulat stabilizatorul ca vad ca nu stabilizeaza deloc era defect si am alimentat cu un alimentator de la un router de 12v . nu merge, ledurile se aprind daca ating pinii intergratului. cum pot sa verific daca e bun lmul? ma gandesc sa nu se fi ars semnalul l-am pus dintr-un pc sa fie slab poate schema aceasta se foloseste pe iesirea din statie?? am verificat sbabilizatorul l7812 in sarcina separat vad ca scoate 11,5v cred ca nu s-au ars integratele acum sa fac comparatie cu alte scheme... Editat Mai 9, 2014 de kata_tel Link spre comentariu
kata_tel Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 am rezolvat. am pus direct semnalul pe pinul 5 si functioneaza. Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 poate schema aceasta se foloseste pe iesirea din statie Da. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum