Vizitator asD_D Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) Va rog sa imi spuneti si mie ce sursa imi trebuie ca sa alimentez un Sony CDX-S22 si o statie Sal BX1065 . Multumesc Anticipat. Editat Mai 9, 2014 de asD_D Link spre comentariu
cearda Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Orce sursa pc teoretic,daca la sursa de pc va referiti. Link spre comentariu
radusa Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Practic insa, nu toate sursele accepta/lucreaza bine daca se incarca cu sarcina doar ramura de 12V si cea de 5V ramane nefolosita. Link spre comentariu
Vizitator aeon07 Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 si ce te opreste sa pui un bec pe ramura de 5v ? de ex un bec h7 auto, de faza scurta va avea in jur de 20w consum, probabil ajunge Link spre comentariu
Vizitator asD_D Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Multumesc pt raspunsuri. Acest post era pentru un prieten eu am rezolvat pt mine am alimentat doar statia cu o sursa de 450w si merge perfect. Deci in concluzie sa isi puna un bec auto de 12v pe ramura de 5v ? Dar mai este o problema i`am zis sa isi ia o sursa mai potenta sursa lui are in jur de 200w si la volum mare intra in protectie. Link spre comentariu
Dr.L Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Sa puna intai becul pe 5V. N-ar mai trebui sa intre in protectie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum