player4 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) Am modificat de curand un amplificator clasic si nu stiu cum sa abordez scaderea in intensitate a ledurilor indicatoare legate in serie , la comutarea intre 2/3/4leduri . In functie de combinatia functiilor, voi avea mereu aprinse intre 2 si 4 leduri . Ledurile sunt pe 12v si necesita aprox 20ma Ledurile vor ramane legate in serie pt. ca asa este pcb-ul si nu vreau sa-l modific. Vreo idee mai simplista? Un generator de curent constant ar fi o idee buna? Multumesc anticipat pt. sfaturi! Editat Mai 9, 2014 de player4 Link spre comentariu
ChRS Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Daca ledurile sunt pe 12v, la ce tensiune le alimentezi? Link spre comentariu
player4 Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 Daca ledurile sunt pe 12v, la ce tensiune le alimentezi? pai bineinteles ca la 12v... Link spre comentariu
tavi 84 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Mai mult decat o rezistenta serie(zeci-sute de ohmi)e o complicatie inutila. Link spre comentariu
Ticu Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 ...nu stiu cum sa abordez scaderea in intensitate a ledurilor indicatoare legate in serie , la comutarea intre 2/3/4leduri . Poti sa atasezi o schita sa vedem ce inseamna comutarea asta? Ai deja in circuit o rezistenta in serie? Link spre comentariu
player4 Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) sigur ca am incercat si cu rezistente serie de diferite valori> rezultatul e acelasi.. Editat Mai 9, 2014 de player4 Link spre comentariu
Ticu Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Inteleg ca de fapt exista si un 4-lea led inseriat, care nu a fost figurat in desen, si care nu mai poate fi scurtcircuitat de un comutator ? Presupun ca "sus" se aplica +12V, iar partea de "jos" e legata la masa si ai doar acces la aceste capete ale circuitului. Daca presupunerile sunt adevarate, tensiunea pe un singur led va fi 3, 4, 6 sau 12 v, dupa cum ai 0, 1, 2 sau 3 scurtcircuite. Asta daca toate ledurile au aceiasi culoare (tensiunea pe ele depinde de culoare). Atunci o sursa de curent constant ar fi o solutie. Sigur ledurile sunt de 12V, adica fiecare led are rezistenta serie incorporata, pe care nu ai desenat-o? Fiindca atunci apar limitari suplimentare ale curentului. Link spre comentariu
player4 Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 (editat) am analizat mai bine problema, si voi face cateva circuite paralele, astfel: 1.Ledul indicator de power On in serie cu ledurile indicator input pe un circuit ---aici vor fi mereu doar 2 leduri aprinse (la input am 6 leduri, insa numai unul va sta aprins, in functie de intrare ) 2. ledul indicator direct in 3. ledul indicator muting Editat Mai 9, 2014 de player4 Link spre comentariu
remus68 Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 Inseriezi un generator de curent constant cu IK = 10...15mA (eventual reglabil). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum