Vizitator cipi604 Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 daca te mai apucid e ele intr-un viitor apropiat si la preturile NOI... pune un anunt ceva sa vada omu Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 20, 2005 Partajează Postat Ianuarie 20, 2005 Preturile noi deja sunt pe site, a fost o scadere drastica. De ex IPA400 costa de la 2,4 mil la 1,7 mil cea ce inseamna ca este mai ieftin cu 700.000 lei :lol: Link spre comentariu
v3l0 Postat Ianuarie 21, 2005 Partajează Postat Ianuarie 21, 2005 ok, preturile ca preturile, dar te-ai apucat sa le faci sau mai dureaza? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 Acum astept cablajele :cry: Cred ca la inceputul lunii viitoare o sa am asaIPA800IPA400Filtru SubwooferFiltru activ 3 caiDACFiltrele pasiveRemote control 6 canale cu telecomanda IRRemote control 2 canale cu telecomanda IRIa mai tarziu mai multe Link spre comentariu
v3l0 Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 "Remote control 2 canale cu lelecomanda" prezinta un pleonasm destul de evident. Altfel abia astept sa vad preturile pt ca viitoarele preturi de la IPA800 amenintza sa sparga piatza de kit-uri. Ar fi interesant la cat o sa iasa o combinatie de genul: -remote ctrl., -3xIPAXXX, -filtru activ subwoofer, -protectii incinte, din punctul de vedere al banilor. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 22, 2005 Partajează Postat Ianuarie 22, 2005 Am tastat rapid si nu m-am uitat ce am scris :lol: Poate fi si remote control cu fir :P am zis, preturile sunt pe site http://www.izatech.ro/module.htm Link spre comentariu
Vizitator cipi604 Postat Ianuarie 23, 2005 Partajează Postat Ianuarie 23, 2005 bun asa sunt foarte convenabile noile preturi. ma chinui sa gasesc un traf de 65V/1000VA pe cele doua ipa800 Link spre comentariu
v3l0 Postat Ianuarie 23, 2005 Partajează Postat Ianuarie 23, 2005 iar celelalte produse (DAC, remotes) e pui pretul cand primeshti pcb-urile si te apuci de ele?!? O mica descriere a modulelor de remote poti da? Au display? se intoarce volumul inapoi daca intra in distors... merg cu o singura telecomanda sau o anumita grupa de telecomenzi univ., etc. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 24, 2005 Partajează Postat Ianuarie 24, 2005 controlerele de volum inca nu au pret pentru ca nu stiu costurile.pentru 2 canale va fi cu pot digital de la Microcip, pe 3 canale va fi cu pot digital LM1973 iar cea pe 5 canale va fi cu AD5206. Telecomanda folosita va fi una cu care are codul de transmisie RC5 (Philips) care poate fi achizitionata de la mine separat sau puteti folosi o telecomanda universala care are acest cod.o sa aiba facilitati de legare a unui LCD care va fi achizitionabil separat, cam asa m-am gandit. se intoarce volumul inapoi daca intra in distors...Aici nu are de unde stii controlerul daca are amplificatorul distorsiuni... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 27, 2005 Partajează Postat Ianuarie 27, 2005 O am si eu aia :wink: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Vasile, am si eu o intrebare..... amplifurile astea de la tine au protectii ??? Cine le da protectiile, care componente???? :?: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Ce protectii ? Unele au protectie altele nu au protectie. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 In primul rand ma intereseaza protectia la scurtcircuit pe iesire.... ca fara facem artificii din tranzistoare, si chiar protectie termica :wink: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 IPA300 are tot grnul de protectii[/u] Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Februarie 22, 2005 Partajează Postat Februarie 22, 2005 Daca vi sa-u sters ceva mesaje de pe aici este vina mea, ma rugat un user sa-i sterg 1 mesaj si eu am sters cu totul altceva :oops: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum