Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de mare putere IPA800

Vizitator Hyper

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

9

• Mircea Bartic

5

• djvas

4

• kappa_ii

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Vasile

Acum astept cablajele :cry: Cred ca la inceputul lunii viitoare o sa am asaIPA800IPA400Filtru SubwooferFiltru activ 3 caiDACFiltrele pasiveRemote control 6 canale cu telecomanda IRRemote control 2 canale cu telecomanda IRIa mai tarziu mai multe

Link spre comentariu

"Remote control 2 canale cu lelecomanda" prezinta un pleonasm destul de evident.

Altfel abia astept sa vad preturile pt ca viitoarele preturi de la IPA800 amenintza sa sparga piatza de kit-uri. Ar fi interesant la cat o sa iasa o combinatie de genul:

-remote ctrl.,

-3xIPAXXX,

-filtru activ subwoofer,

-protectii incinte,

din punctul de vedere al banilor.

Link spre comentariu

iar celelalte produse (DAC, remotes) e pui pretul cand primeshti pcb-urile si te apuci de ele?!? O mica descriere a modulelor de remote poti da? Au display? se intoarce volumul inapoi daca intra in distors... merg cu o singura telecomanda sau o anumita grupa de telecomenzi univ., etc.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

controlerele de volum inca nu au pret pentru ca nu stiu costurile.pentru 2 canale va fi cu pot digital de la Microcip, pe 3 canale va fi cu pot digital LM1973 iar cea pe 5 canale va fi cu AD5206. Telecomanda folosita va fi una cu care are codul de transmisie RC5 (Philips) care poate fi achizitionata de la mine separat sau puteti folosi o telecomanda universala care are acest cod.o sa aiba facilitati de legare a unui LCD care va fi achizitionabil separat, cam asa m-am gandit.

se intoarce volumul inapoi daca intra in distors...

Aici nu are de unde stii controlerul daca are amplificatorul distorsiuni...
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări