Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de mare putere IPA800

Vizitator Hyper

Postări Recomandate

• Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• v3l0

9

• Mircea Bartic

5

• djvas

4

• kappa_ii

2

Top autori în acest subiect

Vizitator Hyper

pai dati-mi si mie niste sfaturi.... se merita? cam ce mi-ar trebui? cam cat ma ajunge? ce boxe mi-ar trebui? lamuriti-ma si pe mine ce inseamna bridge? :) eu nu prea ma pricep ca nu am timp sa ma ocup dar totusi putina cultura generala nu strica :).

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Ai nevoie de niste boxe cam de 1000W RMS, bridge inseamna ca pui 2 amplificatoare sa debiteze pe aceeasi sarcina deci in acest mod ai nevoie de o boxa de 2000W/8 ohmi :shock: Ca sa te consolez pot sa-ti zic ca un amplificator complet IPA800 costa 35 mil lei.

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

cred ca un amplificator asemanator cu cel e 800W pe care il construieshte vasile mai poate fi gasit prin mixerele de 1000W de discoteca si concerte in aer liber (apropos, vorbesc de scule profi, nu ca cele cu care au dat looserii aia din constantza de aici concertul de ziua marinei) :DOricum, observati oferta lui vasile care seamana foarte mult cu un clip publicitar ce ruleaza pe la TV zilele astea: gaseshte unu' mai bun si... mai vedem noi :))

Link spre comentariu

My point exactly :!: Chiar poti sa-ti faci o oferta in genul firmei cu spotul publicitar care promite ca da diferentza daca gaseshti acelasi produs la un pret mai bun. In cazul tau, este EFECTIV IMPOSIBIL! :wink:

Link spre comentariu

Stiu ca ti se pare mult dar eu nu sunt de aceeasi parere. Daca gasesti un amplificator nou cu aceeasi performante fac un amp de 800 gratis :lol:

Uite aici: Amplificator P2000 la Kon Electronic cu urmatoarele specificatii:Pout: 1000 W RMS - 4 Ohm ; 510 W RMS 8 Ohmfreq response 5 Hz - 35 Khz Damping factor >1000Pret 16 490 000 :lol: :lol: Astept ampu tau pana de craciun :lol: :lol:
Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Rahat daca alea suna mai bine decat un IPA800 atunci jur ca nu o sa mai fac nici un amplificator cat traiesc :lol: Pe amplificatoarele alea arata bine specificatiile pe hartie ia un osciloscop si daca la 500W sinusoidele de intrare si iesire arata la fel si au distorsiuni sub 0,1% sunt de acord cu tine si zic ca toate Chinezariile sunt numai marfuri de calitate :x Au carcasa faina, doar atat :P

Link spre comentariu

Mai baieti, voi inca nu ati intzeles ca pe lumea asta firmele sunt nevoite sa faca copromisuri de tipul calitate+design versus pret?!? Eu credeam ca doar constantzenii mei sunt tampitzei si se mai bucura la beculetze si alte distractii de-astea copilareshti ce incearca sa-ti fure atentia de la un sunet de calitate, dar observ ca mai sunt si prin zonele mai civilizate ale tzarii oameni care cred ca shtiu (dar habar nu au) despre ce vorbesc.Inca o kestie pe care nu ati intzeles-o voi, si fiindca nu ati intzeles-o nu o puteti face sa lucreze pt voi: Vasile al nostru face nishte chestii la o calitate imbatabile cel putin fatza de chestiile ce se importa in .ro, si shtitzi de ce?!? pentru ca pune suflet... si poate pentru ca e printre putinii romani cinstiti ce ne-au mai ramas...Dati o tura pe net fratii mei si o sa vedeti ca marile ampliicatoare ale lumii nu au fost idei ale unor firme ci ale unor oameni. Cati dintre voi isi doresc un Super Leach Amp?!? Nu e facut de o firma, e facut de o universitate, de un profesor si elevii lui, deci de nishte oameni simplii si NU DE O FIRMA!O firma TREBUIE sa te fure la calitatea componentelor, la calitatea manufacturii, sa-ti dea un design frumos, beculetze, telecomanda argintie si gata! va-a luat okii... Vasile inca nu face asa! Profitati si luati-va un amp ca lumea cat mai puteti!A, si tot ce am scris aici... eu il cunosc pe vasile doar din mail-uri, dar mi-a fost de ajuns ca sa-l "citesc" ca om.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări