Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ergus Industrie E161 Cdi

Vizitator reut_virgil

Postări Recomandate

Vizitator reut_virgil

Posed doua aparate de acest gen care au acelasi defect:afisajul indica curentul de lucru dar comanda nu este data mai departe asa ca tare mi-ar pinde bine o mica schema(am incercat si pe tanya am inspectat si site-le d-lui aleksan56<-multumesc).Mentionez ca si-a mai incercat cineva norocul prin ele.Multam.S-aveti bafta!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipriyan123

1

• philipo4you

1

• omniprezent

1

• adfl

1

La ERGUS nu cred ca vei gasi vreo schema pe undeva..cine repara asa ceva si-a facut copiat schema dupa traseele de cablaj si componente.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Daca esti din Iasi sau apropiere te pot pune in legatura cu cineva care a reparat si repara astfel de aparate.

In Bucuresti, pot deasemenea sa iti dau un contact .

Cei doi au experienta citorva ani de depanare, si nici ei nu au schemele detaliate.

Intr-adevar, nu vei gasi schema electronica pentru acest tip de aparat. Exista cel mult la nivel de interconectare montaje(placi electronice)

Link spre comentariu
Vizitator reut_virgil

Imi cer scuze,am avut o inmormantare in familie si foarte mult timp pierdut cu aceasta ocazie....Eu locuiesc in Suceava si ma intreb daca treaba poate fi rezolvata cu ajutorul OC sau trebuie de vazut programarea PIC-ceea ce mi se pare mai putin probabil,Va multumesc mult!!

Link spre comentariu

Posed doua aparate de acest gen care au acelasi defect:afisajul indica curentul de lucru dar comanda nu este data mai departe asa ca tare mi-ar pinde bine o mica schema(am incercat si pe tanya am inspectat si site-le d-lui aleksan56<-multumesc).Mentionez ca si-a mai incercat cineva norocul prin ele. Multam.S-aveti bafta!

Ce inseamna : comanda nu este data mai departe? Verifica cu osciloscopul daca ai semnal pe grila tranzistorilor de putere. Daca nu ai deloc, problema este pe partea de comanda dar nu cred  ca este pic-ul la ambele mai ales ca afiseaza curentul dorit.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...
La 18.05.2014 la 19:13, philipo4you a spus:

Daca esti din Iasi sau apropiere te pot pune in legatura cu cineva care a reparat si repara astfel de aparate.

In Bucuresti, pot deasemenea sa iti dau un contact .

Cei doi au experienta citorva ani de depanare, si nici ei nu au schemele detaliate.

Intr-adevar, nu vei gasi schema electronica pentru acest tip de aparat. Exista cel mult la nivel de interconectare montaje(placi electronice)

Buna ziua , sunt din apropiere de iasi , dati-mi si mie un contact va rog

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări