RazviTm Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Am o ideie traznita rau de tot si ma manca rausa fac partea de preamplificare dintr-un ipa si sa comand cu ea niste finali alimentati la alta tensiune decat cea care alimenteaza etajul de comanda a finalilorIdeea mea este sa folosesc niste mos-uri care lucreaza la 600V sau mai sus, si sa-i alimentez direct de la priza prin punte redresoare si filtrare cu condensatoare, teoretic nu esti limitat de transformator ca nu mai exista transformator, astept raspunsuri traznite la idei traznite, dar sa aiba si sens, ziceti de ce se poate si de ce nu se poate ce vreau eu sa fac, si chesti de gen cum as putea reduce zgomotu de fond care apare din cauza tensiunii mari de alimentare sau ce curent de mers in gol ar trebui sa am la finali, avand in vedere ca pica tensiune mare pe ei... Link spre comentariu
George(sb) Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 nu merge Link spre comentariu
ionut20 Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 de mers se poate face sa mearga, dar costul capacitatilor necesare, a mos-urilor si a protectilor necesare ca asa ceva sa fie fiabil .... e prea ridicat sa se merite :toimonster: Link spre comentariu
csl1131 Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 teoretic merge, practic NUcu AV in NICI UN CAZ NU MERGE, pt ca ai PRSS-ul f prost , si o sa ai bazzzzzzzzzz de la retea permanent, deci nu e bun....si ca scapi de asa ceva e mai greu,ori pui mai multe filtre LC pasive in serie, sau faci un fel de stabilizare sau ceva (ca un fel de multiplicare de capacitate) problema cu 220 pe iesire, faza adica dupa parerea mea nu e chiar asa de mare, adica ,conteaza ca ai la iesire 220 dar daca nu ai cumva,si nu trebuie sa ai 220 pe cutie, si ai doar pe iesirea (spekon) atunci nu prea e risc asa mare,mai ales ca mufele nu le bagi dupa ce i-ai dat drumul la amplif...p.s. (sorteh) nu am murit (inca) Link spre comentariu
Stefan Postat Noiembrie 17, 2006 Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 ma baieti voi aveti cu totii dreptate.practic treaba asta nu se poate face (de fapt montajul nu va fi util ca un amp calumea)dar mai cercetati pentru ca , niciodata nu se stie? :supz: nici computerul nu a fost inventat asa "pur est simple" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum