costi_b Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 De unde pot cumpara filtre Saw 38.9 MHz, bandă trecere maxim 7 MHz? Dacă aș găsi ceva cu bandă de 1 MHz ar fi și mai bine. La polonezi si la farnel găsesc doar filtre de la 400 MHz în sus. Mivaromu are un singur model de 8 MHz banda de trecere. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Am cateva sute de bucati recuperate. Am sa vad care dintre ele corespund cerintelor dvs.. Link spre comentariu
costi_b Postat Mai 9, 2014 Autor Partajează Postat Mai 9, 2014 Mulțumesc, mi-ar fi de mare ajutor. Am și eu câteva recuperate, dar toate-s de 8 MHz. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Totusi mi-ar fi de ajutor sa-mi precizati cateva tipuri care ar corespunde cerintelor dvs.. Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 buna ziua, imi cer scuze ca ma bag aici,am rugamintea la d-voastra sa ma auti cu o serie, ceva, in legatura cu un "convertor de anglia (500Mhz)" ;ce serie are? am cautat pe google si ...nimic. am un panasonic cu sasiu z8t adus din Anglia si imi trebuie pentru norma de sunet.cineva intr-un topic scria:"Se monteaza un convertor de anglia (500Mhz), la care unesti intrarea cu iesirea (pinii laterali) ,punctul comun obtinut se conecteaza la pinul 47 al MSP-ului. Pinul din mijloc se conecteaza la masa si bineineles alimentezi convertorul la 12v. Aceasta dupa ce am schimbat selectorul de anglia cu un DT5-BF18D si am dat drumul la benzi din service OP1 BIT 1 se pune 1." dar nu stiu ce convertor. multumesc! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 buna ziua, imi cer scuze ca ma bag aici,am rugamintea la d-voastra sa ma auti cu o serie, ceva, in legatura cu un "convertor de anglia (500Mhz)" ;ce serie are? am cautat pe google si ...nimic. am un panasonic cu sasiu z8t adus din Anglia si imi trebuie pentru norma de sunet.cineva intr-un topic scria:"Se monteaza un convertor de anglia (500Mhz), la care unesti intrarea cu iesirea (pinii laterali) ,punctul comun obtinut se conecteaza la pinul 47 al MSP-ului. Pinul din mijloc se conecteaza la masa si bineineles alimentezi convertorul la 12v. Aceasta dupa ce am schimbat selectorul de anglia cu un DT5-BF18D si am dat drumul la benzi din service OP1 BIT 1 se pune 1." dar nu stiu ce convertor. multumesc! Eu am vreo trei tipuri de modul de sunet cvasiparalel dar pe nici unul nu scrie seria! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 convertorul de anglia este pe 500khz , nicidecum 500mhz , mai tovarasi . Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 dar cum arata,sau cum sa-l caut pe google?aseara am cautat si prin alte sasiuri tv (rebuturi) prin magazie si nu am vazut. am gasit niste fus-uri,saw...dar asta nu. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Filtrele arata asa: https://www.dropbox.com/s/sv3qc3tnxrkj525/2014-05-12%2010.44.19.jpg Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum