Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Logitech Z5500

Vizitator DDT

Postări Recomandate

Vizitator DDT

Salut,

A achizitionat de curand un Logitech Z5500 second-hand. Desi suntetul se aude clar, nu se aude suficient de tare cum ar trebui. De exemplu, un prieten are acelasi sistem si se aude mult mai tare la acelasi volum. Aveti vreo idee care ar fi problema?

Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morpheus05

3

• tavipop

1

• iod2

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Prietenul tau ce placa de sunet are? Daca e dedicata, poate ti-o imprumuta sa vezi daca asta e problema. Si eu am o placa de baza destul de buna(totusi cam veche, nu stiu cum sunt astea mai noi), si placa onboard nu se compara cu una dedicata...

Link spre comentariu

Sa fie de la drivere? Stiu ca la anumite placi dedicate mai vechi precum Creative Soundblaster nu erau drivere bune pt Win 7, si mergeau bine doar in win xp. Poate sa fie la fel si la tine, chiar daca ai placa onboard..  Ai incercat sa conectezi boxele si la alt PC? Sau sa le testezi pe alt sistem de operare pe acelasi calculator?

Link spre comentariu

Poate parea deplasat dar ai verificat volumul playerului, mixerului, calculatorului? Ma refer la soft calculator...!

Link spre comentariu
Vizitator DDT

Da, bineinteles.Oare daca as folosi intrarea optica in loc de jack, s-ar observa vreo diferenta?  Momentat nu am cablu optic, deci nu am verificat asta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări