electron49 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 am montat placa de baza noua ASUS A88XM-A am instalat windows 7 si merge foarte bine dar nu recunoaste stik-ul si camerele video nu le pot instala driverele.ma ajuta cineva cu un sfat.multumesc. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Are ceva drivere pt usb probabil click dreapta pe My Computer-Manage-Device manager si vezi daca sunt toate driverele instalate . Link spre comentariu
lavynyu Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Poti incerca drivere de aici , selectand ce windows aveti si de cati biti : http://www.asus.com/Motherboards/A88XMA/HelpDesk_Download/ Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Va salut ! Placa de baza a dvs cred ca are doua porturi usb 3.0 si doua porturi usb 2.0.....iar la porturile usb 3.0 trebuie sa instalati driverul pt ele...ca sa vada stick-ul... Link spre comentariu
wally_gatter Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 poate-s dezactivate porturile USB din BIOS .... Link spre comentariu
electron49 Postat Mai 11, 2014 Autor Partajează Postat Mai 11, 2014 multumesc tuturor de ajutor dar eu trebuie sa ma mai documentez. Link spre comentariu
electron49 Postat Mai 22, 2014 Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 scuze pentru intarziere.domnule florin iordache am incercat instalare driver usb dar nu reusesc.in bios nu ma pricep sa intru.oare nu este de vina windows 7 de vina? fiind instalat gresit? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum