Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor subwoofer!!

widoo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

8

• Sharky

7

• widoo

6

• adi_0106

3

Top autori în acest subiect

..........cat despre hp si pht ... asa e ... toata lumea le recomanda .... probabil or fi bune ... pe mine nu m-a incantat hp15w ....

Hellooooooooooooootraim in Romania. :toimonster: Daca ar recomanda cineva difuzoare de 1000E bucata, a treia oara cand ar face-o cred ca ar fi propus pt ban, cu toate ca difurile cu pricina ar fi beton.Majoritatea care vor sa isi faca boxe nu prea au bani, si chiar daca ar avea posibilitati, nu toata lumea intelege de ce se merita sa dai o caruta de bani pt ele.Alta chestie nasoala mi se pare asta.Cum da unu mesaj ca vrea sa isi faca boxe, pac pe el cu hp si pht, bp6 cu e12 si alte zdranganeli, de parca tot omu isi face discoteca in casa. Nu am nimic cu difurile astea, dar cand e vb de boxe de casa primeaza calitatea, cu alte cuvinte mai intai sa sune bine si apoi tare. Si ca sa nu fiu offtopic :widoo:un subwoofer auto ar fi bun doar daca ai putere sa dai in el. Ar trebui sa il ataci cu un amplificator macar de vreo 4 ori mai puternic ca satelitii, ca sa ti pasul cu ei, sau sa dai satelitii mai incet.Cum nu cred ca ai de gand sa iti faci discoteca in casa daca ai da cu 20w in sateliti si cu 200W pe subwoofer toate boxele ar fi cam la egalitate la spl si ar produce destula galagie cat sa te doara urechile dupa 15 minute de ascultat si sa ti se adune vecinii la usa.Totusi intai incearca sa vezi daca nu rezolvi ceva cu subwooferul de 18 care il ai deja. Dai acolo din egalizator, sau plimba-l putin prin camera, vezi unde suna mai bine..etc. Nu te costa nimic sa incerci.Sper sa nu iti fac sange rau, dar pt ascultat in casa, mai ales intr-o camera mica mi se pare o idee proasta sa faci sateliti de cu bas de 15". Eventual niste fullrangeuri capabile sa coboare mult ca sa nu mai ai nevoie de suburi, dar altfel iti ocupi degeaba spatiul.
Link spre comentariu

Eventual niste fullrangeuri capabile sa coboare mult ca sa nu mai ai nevoie de suburi, dar altfel iti ocupi degeaba spatiul.

zi te rog si niste recomandari ca si eu sunt in aceeasi situatie... incerc sa-mi fac 2 FR care sa coboare suficient intr-o camera de 20mp.
Link spre comentariu

Am fost putin confuz la sf...dar sunt de parere ca mai usor incadrezi un sub mai mare si 2 sateliti intr-o camera mica.Vroiam sa spun ca daca tot avea de gand sa isi faca sateliti +sub , hp15 nu e o alegere buna ca satelit, mai ales cand spatiul e o problema.2 fullrange care sa coboare calumea cu difuzoare pro ies mari, iar cu visaton ies scumpe. Eu am ascultat de la PA cum suna fullrange-uri cu hp15W, e15, e12 (pe ferita) si wn15 si pt mine toate au suficient bas. Nu stiu care-s gusturile tale asa ca nu as vrea sa iti recomand ceva ce nu iti place.Dintre astea wn15 iese clar invingator, dar nici e15 nu e mult mai prejos.Poti sa incerci si niste vtp-uri cu difuri mai mici dar pt house si alte melodii cu multa bubuiala in bass nu cred ca iti vor placea.

Link spre comentariu

pai muzica predominanta pe care o ascult e house si dance (ce e pe radio deea) si va fi hip hop sa-i multumesc pe colegii de camera :supz:edit: sunt offtopic deja.. discutia poate continua pe pm sau in alt topic :yawinkle:

Link spre comentariu

@Shary deci esti multumit despre cum coboara Wn-15S ?Intreb pt ca mai demult, pe un alt forum, spuneai ca iti ei adio de la bas daca pui acest difuzor :DEu unul sunt multumit, ar merge si un subwoofer, dar fara subwoofer cobaora destul de bine si asa.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări