Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor subwoofer!!

widoo

Postări Recomandate

Dcompletare la intrebarea lui snake :weedman: Oare un tweeter de 110dB/1w nu s-ar auzi mai tare ca diful de 18"?Oare daca are 110dB si o iesire de 1" nu o sa scoata mai mult bas intr-o camera mica? :supz: :weedman:

Folosit pt subbas ??? :smt005
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 37
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

8

• Sharky

7

• widoo

6

• adi_0106

3

Top autori în acest subiect

mi se pare mie sau discutia s-a cam incins aici ???

iesiti dragi con-forumisti putin pe afara - ca in momentul asta sunt 2 grade la iasi (de exemplu) si va racoriti putin

nu ma determinati sa incep sa sterg pe aici

multumesc pt intelege

pana la urma cred ca widoo tot nu a inteles ce subwoofer trebuie sa isi faca :smt021 :smt075

Link spre comentariu

eu i-am spus de HP15S activ, avand in vedere si satelitii folositi, nu mai recomandati difuri auto la astfel de sateliti ca va faceti de ras, cum puteti compara 96dB/1W/1m (HP15W) cu unu auto ...

Link spre comentariu

Pana sa treci la alt difuzor mai bine incearca sa vezi daca nu il poti face pe asta sa mearga cum vrei.Nu cumva amplasarea e de vina?Muta-l la colt ca si cum te-ai fi suparat pe el si vrei sa il pedepsesti. :weedman: Vezi daca asa nu suna cum iti place.Sau daca ii dai din egalizator niste plusuri pe la frecventele joase.

Link spre comentariu

@ adi_0106 : nu iti schimbi nikul de pe forumuri in Eraser ca numai la mine mi-ai sters vreo 20 de posturi de pe cele 3 forumuri? Ii vreo greseala daca imi spun punctul meu de vedere? ca deja m-am saturat de aceeasi chestie cum ar fi ca vine unul nou si zice "vreau boxe" si altu ii zice "hp, pht", vine altu si zice: "vreau subwoofer" si unu ii zice "baga hp"

Link spre comentariu

eu i-am spus de HP15S activ, avand in vedere si satelitii folositi, nu mai recomandati difuri auto la astfel de sateliti ca va faceti de ras, cum puteti compara 96dB/1W/1m (HP15W) cu unu auto ...

Asta ar trebui sa sune mai bine decat diful de 18" care il are deja?Dupa parametri eu as zice ca NU.
Link spre comentariu

C15-400B e mai bun pt subwoofer...HP-15S e pt fullrange, sau satelit, in nici un caz pt subwoofer...Dupa parametrii seria HP ( cele de 15" ) sunt bune de cutii inchise, daca e sa ne luam dupa Qts...

Link spre comentariu

@ adi_0106 : nu iti schimbi nikul de pe forumuri in Eraser ca numai la mine mi-ai sters vreo 20 de posturi de pe cele 3 forumuri? Ii vreo greseala daca imi spun punctul meu de vedere? ca deja m-am saturat de aceeasi chestie cum ar fi ca vine unul nou si zice "vreau boxe" si altu ii zice "hp, pht", vine altu si zice: "vreau subwoofer" si unu ii zice "baga hp"

faza cu Eraser chiar e buna ....

dar acum sa fim seriosi - zi-mi daca nu am dreptate

eu in calitate de moderator (pe toate forumurile pe unde sunt) am obligatia sa aplic regulamentul

ceea ce este inafara regulamentului - se sanctioneaza

cat despre hp si pht ... asa e ... toata lumea le recomanda .... probabil or fi bune ... pe mine nu m-a incantat hp15w .... si am facut despre asta un topic de vreo 9 - 10 pagini pe forumul asta

dar gusturile difera de la individ la individ .....

daca cel in cauza caruia i se recomanda HP sau PHT vrea sa ia in considerare sfatul - o face si trece mai departe la constructia incinte, daca nu vrea sa ia in considerare sfatul - il treateaza cu indiferenta

dar asta nu inseamna ca voi/noi trebuie sa ne certam si sa ne injuram ca vezi doamne "difuzorul ala e mai bun decat celalalt" ..... astea is chestii pt copii deacuma

in fine .... nu mai lungesc povestea ... ci doar aplic regulamentul si sterg tot ce este off-topic

am vorbit si cu Snake si solutia a fost sa se faca un alt topic cu discutiile .... sau mai bine zis contrazicerile de pe tema asta

numai bine !!!

Link spre comentariu

HP-15W este un difuzor semiprofesional (entry level) proiectat pt a fi utilizat in incinte ieftinepentru pretul pe care il are ofera performante imbatabilecel mai apropiat echivalent de la Eminence ar costa peste 400RON (think about it !)P.S. bobina la HP-15w este de 2.4 " nu de 2", cum am vazut postat de cineva

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări