radue Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 Dcompletare la intrebarea lui snake :weedman: Oare un tweeter de 110dB/1w nu s-ar auzi mai tare ca diful de 18"?Oare daca are 110dB si o iesire de 1" nu o sa scoata mai mult bas intr-o camera mica? :supz: :weedman:Folosit pt subbas ??? :smt005 Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 pai n-are logica? :weedman: Daca cu ala de 18" se aude basul numai la vecini, cu un driver de 2" s-ar auzi basul fix in fata boxei daca e sa aplicam regula de 3 simpla :weedman: Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 Din acel punct de vedere asa ar trebui sa fie, dar stiam amandoi ca nu e asa... :smt003 Link spre comentariu
widoo Postat Noiembrie 17, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2006 Am nevoie de un bass lung si nu asa de jos.Din cele spuse mai sus, inclin sa cred ca ar fi mai bun un dif pentru masina pentru camera. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 mi se pare mie sau discutia s-a cam incins aici ??? iesiti dragi con-forumisti putin pe afara - ca in momentul asta sunt 2 grade la iasi (de exemplu) si va racoriti putin nu ma determinati sa incep sa sterg pe aici multumesc pt intelege pana la urma cred ca widoo tot nu a inteles ce subwoofer trebuie sa isi faca :smt021 :smt075 Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 eu i-am spus de HP15S activ, avand in vedere si satelitii folositi, nu mai recomandati difuri auto la astfel de sateliti ca va faceti de ras, cum puteti compara 96dB/1W/1m (HP15W) cu unu auto ... Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Pana sa treci la alt difuzor mai bine incearca sa vezi daca nu il poti face pe asta sa mearga cum vrei.Nu cumva amplasarea e de vina?Muta-l la colt ca si cum te-ai fi suparat pe el si vrei sa il pedepsesti. :weedman: Vezi daca asa nu suna cum iti place.Sau daca ii dai din egalizator niste plusuri pe la frecventele joase. Link spre comentariu
adircf Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 @ adi_0106 : nu iti schimbi nikul de pe forumuri in Eraser ca numai la mine mi-ai sters vreo 20 de posturi de pe cele 3 forumuri? Ii vreo greseala daca imi spun punctul meu de vedere? ca deja m-am saturat de aceeasi chestie cum ar fi ca vine unul nou si zice "vreau boxe" si altu ii zice "hp, pht", vine altu si zice: "vreau subwoofer" si unu ii zice "baga hp" Link spre comentariu
Sharky Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 eu i-am spus de HP15S activ, avand in vedere si satelitii folositi, nu mai recomandati difuri auto la astfel de sateliti ca va faceti de ras, cum puteti compara 96dB/1W/1m (HP15W) cu unu auto ...Asta ar trebui sa sune mai bine decat diful de 18" care il are deja?Dupa parametri eu as zice ca NU. Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 de 18" e prea mare, asadar trebuie un 15" !!! Nici nu ma gandesc ca va depasi cel de 18" !! Link spre comentariu
radue Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 C15-400B e mai bun pt subwoofer...HP-15S e pt fullrange, sau satelit, in nici un caz pt subwoofer...Dupa parametrii seria HP ( cele de 15" ) sunt bune de cutii inchise, daca e sa ne luam dupa Qts... Link spre comentariu
Kytan666 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Snake :prayer: , in sfarsit cineva care gandeste :supz: Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 @ adi_0106 : nu iti schimbi nikul de pe forumuri in Eraser ca numai la mine mi-ai sters vreo 20 de posturi de pe cele 3 forumuri? Ii vreo greseala daca imi spun punctul meu de vedere? ca deja m-am saturat de aceeasi chestie cum ar fi ca vine unul nou si zice "vreau boxe" si altu ii zice "hp, pht", vine altu si zice: "vreau subwoofer" si unu ii zice "baga hp"faza cu Eraser chiar e buna .... dar acum sa fim seriosi - zi-mi daca nu am dreptate eu in calitate de moderator (pe toate forumurile pe unde sunt) am obligatia sa aplic regulamentul ceea ce este inafara regulamentului - se sanctioneaza cat despre hp si pht ... asa e ... toata lumea le recomanda .... probabil or fi bune ... pe mine nu m-a incantat hp15w .... si am facut despre asta un topic de vreo 9 - 10 pagini pe forumul asta dar gusturile difera de la individ la individ ..... daca cel in cauza caruia i se recomanda HP sau PHT vrea sa ia in considerare sfatul - o face si trece mai departe la constructia incinte, daca nu vrea sa ia in considerare sfatul - il treateaza cu indiferenta dar asta nu inseamna ca voi/noi trebuie sa ne certam si sa ne injuram ca vezi doamne "difuzorul ala e mai bun decat celalalt" ..... astea is chestii pt copii deacuma in fine .... nu mai lungesc povestea ... ci doar aplic regulamentul si sterg tot ce este off-topic am vorbit si cu Snake si solutia a fost sa se faca un alt topic cu discutiile .... sau mai bine zis contrazicerile de pe tema asta numai bine !!! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Hp15w e o jucarie ! E bun pt manele asa cum o spus si adi... PUNCT Adi..nu sterge postu asta ca te belesc si pe tine si vrabiile tale :smt003 Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 HP-15W este un difuzor semiprofesional (entry level) proiectat pt a fi utilizat in incinte ieftinepentru pretul pe care il are ofera performante imbatabilecel mai apropiat echivalent de la Eminence ar costa peste 400RON (think about it !)P.S. bobina la HP-15w este de 2.4 " nu de 2", cum am vazut postat de cineva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum