Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda PC

Gerula

Postări Recomandate

Asadar nu pot sa instalez in telefon programul nici versiunea 3.0 nici 5.2Trimit catre telefon arhiva aceia zip. o primeste si ma intreaba daca o instalez ii dau ok arata se instaleaza si deodata apare .Ce sa fie de vina? Oare nu procedez eu bine?Nu e bun programul? sauNU SE POATE FOLOSI SONY ERICSSON T280i ? :sparge: Imi raspunde si mie cineva?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

19

• MifTy

8

• lucione_cip

8

• Blind

4

Top autori în acest subiect

Cred ca acel fisier l-am trimis. AM mai citit inca o data instructiunile si am incercat si alta metoda specificata acolo. am intrat pe pagina Web a telefonului la adresa specificata acolo, am descrcat fisierul jar si cand am incercat sa il instalez aceiasi chestie, arata ca se instaleaza si deodata apare Aplicatie incorecta. Nu mai stiu ce sa-i mai fac.Cred ca nu e compatibil telefonul.Alte programe?

Link spre comentariu

imi pare rau s aaud asta se pare ca totusi e incompatibil cu telefonul tau , eu de programul asta am dat si pe asta il folosesc asa ca nu stiu alt program

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator BIoan

incearca programul de aici in loc de winlirc http://sixdots.de/miriserver/en/download.php cu urmatoarea specificatie ca sa iti functioneze cu softul asta trebuie sa unesti pinii 1 , 2 si 6 la mufa seriala (rs232) la mine a mers perfect cu urmatoarea schema Posted Image

Buna ,sunt nou si nu prea stiu daca am postat corect o intrbare.Eu nu am prea mare habar cu diodele si toate astea asa ca pun intrebarea: As putea lega receptorul IR fara acele diode s.a.m.d?
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Salutare ..cine vrea telecomanda pc pe serial TSOP1738...Tsop1736 ..toate pe RS232 (serial port) ma poate contacta pe pm sau [email protected] detin 4 bucati ..modificate...fata de cel standard ..Detectie semnal ...Detectie drivere ... Girder ..gata configurate ..versiuni vechi .de soft .ofer support total pt program..Win 95 win 98 Xp 2000 vista...Pretutile se discuta pe privat .....

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Si mai ieftin scapi cu un SE mai vechi, cu sistem proprietar SE instalat. Suporta HID-uri. Le poti face cu un mic soft sau cauta pe net pentru ce aplicatie ai nevoie. Faci o singura data imperecherea intre telefon si calculator, apoi nu mai ai dureri de cap (plus de asta, e free si legal). Eu folosesc combinatia asta de foarte multa vreme si sunt foarte multumit.

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut,Mi-am legat si eu un senzor la PC prin mufa serial, dar problema intervine la partea software... Folosesc Girder 3 iar cand ii dau orice comanda imi citeste doar codul FFFF, atat. Orice buton as apasa tot pe asta mi-l citeste. Ce pot face?Va multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări