lucione_cip Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Asadar nu pot sa instalez in telefon programul nici versiunea 3.0 nici 5.2Trimit catre telefon arhiva aceia zip. o primeste si ma intreaba daca o instalez ii dau ok arata se instaleaza si deodata apare .Ce sa fie de vina? Oare nu procedez eu bine?Nu e bun programul? sauNU SE POATE FOLOSI SONY ERICSSON T280i ? Imi raspunde si mie cineva? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 pai nu trimite arhiva trebuie sa fie un fisier .jar Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Cred ca acel fisier l-am trimis. AM mai citit inca o data instructiunile si am incercat si alta metoda specificata acolo. am intrat pe pagina Web a telefonului la adresa specificata acolo, am descrcat fisierul jar si cand am incercat sa il instalez aceiasi chestie, arata ca se instaleaza si deodata apare Aplicatie incorecta. Nu mai stiu ce sa-i mai fac.Cred ca nu e compatibil telefonul.Alte programe? Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 imi pare rau s aaud asta se pare ca totusi e incompatibil cu telefonul tau , eu de programul asta am dat si pe asta il folosesc asa ca nu stiu alt program Link spre comentariu
lucione_cip Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 Asta este, Multumesc oricum Totusi daca are cineva Sony ericsson t280i si ii merge rog sa-mi zica si mie cum. Link spre comentariu
adicontakt Postat Iulie 27, 2009 Partajează Postat Iulie 27, 2009 vezi ca pe site la ei este si un forum da un search pe acolo Link spre comentariu
Vizitator hotm Postat Februarie 19, 2010 Partajează Postat Februarie 19, 2010 SalutareMa puteti ajuta cu un link catre programul Grinder, insa o versiune mai veche de pe vremea cand era Freeware ?Multam Link spre comentariu
adicontakt Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 grinder sau girder? Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Februarie 20, 2010 Partajează Postat Februarie 20, 2010 grinder sau girder?girderMa puteti ajuta cu un link catre programul Grinder, insa o versiune mai veche de pe vremea cand era Freeware ?da-mi un mail: [email protected] Link spre comentariu
Vizitator BIoan Postat Iunie 17, 2010 Partajează Postat Iunie 17, 2010 incearca programul de aici in loc de winlirc http://sixdots.de/miriserver/en/download.php cu urmatoarea specificatie ca sa iti functioneze cu softul asta trebuie sa unesti pinii 1 , 2 si 6 la mufa seriala (rs232) la mine a mers perfect cu urmatoarea schema Buna ,sunt nou si nu prea stiu daca am postat corect o intrbare.Eu nu am prea mare habar cu diodele si toate astea asa ca pun intrebarea: As putea lega receptorul IR fara acele diode s.a.m.d? Link spre comentariu
csaba_sm Postat August 19, 2010 Partajează Postat August 19, 2010 Salutare ..cine vrea telecomanda pc pe serial TSOP1738...Tsop1736 ..toate pe RS232 (serial port) ma poate contacta pe pm sau [email protected] detin 4 bucati ..modificate...fata de cel standard ..Detectie semnal ...Detectie drivere ... Girder ..gata configurate ..versiuni vechi .de soft .ofer support total pt program..Win 95 win 98 Xp 2000 vista...Pretutile se discuta pe privat ..... Link spre comentariu
Bulanu Postat Septembrie 13, 2010 Partajează Postat Septembrie 13, 2010 scapi mai ieftin cu un telefon bluetooth si GREMOTE PRO edition.... Link spre comentariu
Blind Postat Septembrie 14, 2010 Partajează Postat Septembrie 14, 2010 Si mai ieftin scapi cu un SE mai vechi, cu sistem proprietar SE instalat. Suporta HID-uri. Le poti face cu un mic soft sau cauta pe net pentru ce aplicatie ai nevoie. Faci o singura data imperecherea intre telefon si calculator, apoi nu mai ai dureri de cap (plus de asta, e free si legal). Eu folosesc combinatia asta de foarte multa vreme si sunt foarte multumit. Link spre comentariu
Vizitator sebyque Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Salut ! As avea vreo sansa sa leg schema asta la o mufa serial sau usb cumva? Link spre comentariu
valytzu1207 Postat Martie 5, 2011 Partajează Postat Martie 5, 2011 Salut,Mi-am legat si eu un senzor la PC prin mufa serial, dar problema intervine la partea software... Folosesc Girder 3 iar cand ii dau orice comanda imi citeste doar codul FFFF, atat. Orice buton as apasa tot pe asta mi-l citeste. Ce pot face?Va multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum