TECH_FUN Postat Martie 7, 2008 Partajează Postat Martie 7, 2008 Cei care au in calculator tv-tunerul leadtek winfast 2000 xp pot folosi telecomanda acestuia ca si telecomanda pentru calculator. Configurarea este extrem de simpla. Si e free.[attachment=0]versiunea 1.056.zip[/attachment] Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 imi cer scuze ca raspund ca dupa 4 zile....am gasit pe net adica tot pe elforum, asta: intrebare.jpg[/attachment] ?? Link spre comentariu
junior Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 Rezonator ceramic de 4MHz. Link spre comentariu
Vizitator dare Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 am gasit pe net adica tot pe elforum, asta:Daca instalai igorplug USB gaseai schema la setari.Unele versiuni de igor merg numai cu schema lor pe care o gasesti la setari -> About HW Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 8, 2008 Partajează Postat Martie 8, 2008 de fapt, ?la e un filtru cu cristal pe 4 mhz!!!dar se poate folosi fain-frumos ?i pe post de cristal!! :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 nea?a tuturor! :smt039 V? mul?umesc :ds? in?eleg c? se g?se?te la magazinele de electronice...l-am trecut pe list?... Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 am gasit pe net alte scheme...toate seamana intre ele....poate stie cineva care este cea mai buna... Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Imi spuneti va rog de ce am nevoie pentru a programa acel microcontroler?Ma tenteaza sa incerc si aceasta telecomanda dar nu am experienta cu microcontrolerele :smt010 Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 pai daca te referi la ultima poza (schema cu atiny) se poate programa cu un programtor pt atmel! vezi ca e pe siteul lui igor mai exact http://www.cesko.host.sk/IgorPlugUSB/Ig ... USB%20(AVR)_eng.htm Link spre comentariu
cosmin_h Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 Acum mai am si eu o intrebare: unde gasesc de cumparat AT90S2313-10 ??? Pe unde l-am cautat nu l-am gasit :smt013 Link spre comentariu
Vizitator mariannnn Postat Martie 9, 2008 Partajează Postat Martie 9, 2008 mama mama este cam multicel daca costa atat...(25 ron)auzisem ca costa 8 on unu...multumesc adicontakt de pm... am citit pe pagina lui igor...maine merg sa cumpar piesele...daca e ma spun eu mai exact pretul... Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 mai bine ia un attiny!!!at90-ul ala am inteles ca a cam fost scos din fabrucatie... Link spre comentariu
adicontakt Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 nu am idee de echivalente la aceste integrate Link spre comentariu
Tranzistor_001 Postat Martie 10, 2008 Partajează Postat Martie 10, 2008 Am facut si io montaju de pe pagina lui Bob si am mai incercat alte cateva scheme,am folosit girder si igor plugin da nush ce se intampla semnalale nu ajung la PC ,am folosit diferite telecomenzi ,am incercat cam tot ce am stiut ,cineva mi-a zis ca ar fi de vina cablu pt ca are o lungime de peste 1 m ,asa sa fie?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum