Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda PC

Gerula

Postări Recomandate

Cei care au in calculator tv-tunerul leadtek winfast 2000 xp pot folosi telecomanda acestuia ca si telecomanda pentru calculator. Configurarea este extrem de simpla. Si e free.[attachment=0]versiunea 1.056.zip[/attachment]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 106
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adicontakt

19

• MifTy

8

• lucione_cip

8

• Blind

4

Top autori în acest subiect

Vizitator dare

am gasit pe net adica tot pe elforum, asta:

Daca instalai igorplug USB gaseai schema la setari.Unele versiuni de igor merg numai cu schema lor pe care o gasesti la setari -> About HW
Link spre comentariu

Imi spuneti va rog de ce am nevoie pentru a programa acel microcontroler?Ma tenteaza sa incerc si aceasta telecomanda dar nu am experienta cu microcontrolerele :smt010

Link spre comentariu
Vizitator mariannnn

mama mama este cam multicel daca costa atat...(25 ron)auzisem ca costa 8 on unu...multumesc adicontakt de pm... am citit pe pagina lui igor...maine merg sa cumpar piesele...daca e ma spun eu mai exact pretul...

Link spre comentariu

Am facut si io montaju de pe pagina lui Bob si am mai incercat alte cateva scheme,am folosit girder si igor plugin da nush ce se intampla semnalale nu ajung la PC ,am folosit diferite telecomenzi ,am incercat cam tot ce am stiut ,cineva mi-a zis ca ar fi de vina cablu pt ca are o lungime de peste 1 m ,asa sa fie??

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări