Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Browser Opera 20 Sau 21 Update

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara ! Am si eu o mica intrebare la dvs....cum sa dezactivez si eu updatele la acest browser opera 20 sau opera 21.....pentru ca eu tot am cautat aceasta optiune si nu am gasit-o....Asi vrea si eu ca sa ma ajute cineva si pe mine cu aceasta informatie ...  Va multumesc mult !!!

O seara minunata va doresc tuturor !!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

10

• elmar

2

• Mihai85

1

• lucione_cip

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna seara ! Chiar nu are nimeni instalat acest browser opera 20 sau opera 21 ca sa-mi spuna si mie daca are aceasta optiune de dezactivare a update ???

Pentru ca eu am tot cautat..dar faca nici un succes..adica nu am gasit aceasta optiune de dezactivare a update..Eu unul cred ca nu are asa ceva,dvs ce ziceti ?

Va astept raspunsurile dvs !!! Multumesc mult !! O seara minunata va doresc tuturor . :ewryt45w

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Ba daaaaaa,are unele......pentru ca am avut mai multe versiuni de opera instalate....si le puteam intrerupe update..dar la asta...nu prea am gasit aceasta optiune.

Ia sa instalati si dvs urmatoarele browsele de opera : Opera_10.01  Opera_10.50   Opera_11.01 Opera_12.15....etc,etc.... si sa vedeti ca are aceasta optiune de a dezactiva optiunea de update.

Multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

Daca tot folosesti ultimele versiuni de ce te deranjeaza up-date-urile ?

Pt mine cea mai buna versiune ramane 12.16

Editat de lucione_cip
Link spre comentariu

Salut Lucian !! Am un singur motiv care nu imi place.....iar acest motiv este urmatorul : Pentru ca la aceasta versiune de opera noua.....cand iti mananca cate 100 mb mereu..la fiecare update..si daia ma intereseaza sa-i dezactivez updatele..deci la 10 update de opera o sa-mi manance 1gb..din memoria de stocare.. :reytre

Multumesc pentru intelegere !!!

Link spre comentariu

eu folosesc in acest moment  opera versiunea 12.16...si imi tot zice din cand in cand sa "apdatez" la o versiune noua ...

credeti ca daca avea acea optiune ...nu as fi folosit-o?

la versiunile (la care faceti referire 20,21) sigur, nici prin gand nu le-a trecut sa ii mai puna aceasta optiune!

totul e sa fii la mana lor ...si sa folosesti echipamente din ce in ce mai performante ...altfel nu o sa mai ai cu ce intra pe net!

exact cum se intampla si cu windowsul....acum 5-6 ani puteai sa navighezi  decent si cu un pentium 3 ...de acum in colo nu mai merge nici pentium 4 daca nu ai resurse cat decat....

Link spre comentariu

Merge si acum si cu un pentium 3 fara probleme pe net.....dar stiti dc nu le mai place la cate uni......ffff simplu,pt ca sau invatat la calculatoare peformante......si acum nu prea mai au rabdare cu un pentium 3.....care merge si el cum poate si el.....adica dupa peformantele lui..... 

Sunteti de acord cu mine....ca daca ii dam un pentium 3 la cineva care nu a lucrat pana acum cu alte calculatoare, ca zice ca al lui este cel si cel mai tare....acest pentium 3 ?

Va multumesc ff mult pentru raspunsuri !!!

Link spre comentariu

Buna ziua ! Vad ca am gasit o mica modalitate de a dezactiva updatele la opera.....dar nu prea am inteles asa bine,bine cum sa procedez???

Ma ajutata si pe mine cineva cum sa procedez ca sa-mi dezactivez updatele la opera ?? Eu unul am inteles ca trebuie sa scot o scurtatura la Opera launcher.exe ,adica sa numai folosesc ca scurtatura Opera opera.exe..... Am inteles bn sau nu prea am inteles???

There's a command line switch called "--disable-update".

To use it simply right-click your Opera-shortcut and add this to its target (will be sth. like Target: [ "C:Program Files (x86)Operalauncher.exe" --disable-update ] )

Va astept un raspuns de la dvs !!! Va multumesc mult !!!

Link spre comentariu

Dati click dreapta pe iconita cu opera, apoi  properties. La target este este scrisa o cale. Nu stergeti acel scris. Mergeti cu cursorul a sfarsitul acelui text puneti un spatiu si adaugati  --disable-update. Adica, ceva de genul  "C:Program Files (x86)Operalauncher.exe" --disable-update

Editat de mihaitza1985
Link spre comentariu

Buna ziua !!! Am facut cea ce mi-ati zis dvs....acum sper ca sa fie in regula...

Uitati v-am atasat o poza cu cea ce am facut.....si sa-mi spuneti daca este in regula asa......

Multumesc mult !!!

post-177758-0-13303500-1399884076_thumb.jpg

Link spre comentariu

Va multumesc domnule iuli09 !! Dar momentan am facut cum am gasit eu pe un site....si cum mi-a spus colegul de mai sus....acum sa vad cum se comporta opera,adica daca tot isi mai face update....o sa incerc si varianta dvs.....de pe site.... :reytre

O zi minunata va doresc !!!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara ! Va anunt ca am incercat varianta colegului Mihaitza1985,dar fara nici un succes.....adica tot isi face update opera.....acum am facut si ce mi-a spus colegul iuli09....iar acum astept razultatul ....cam peste 2-3 zile ar trebui sa apara rezultatul....Daca tot asa face...adica sa-si faca incontiunuare update....o sa-i sterg mereu din program file/opera, versiunea veche si o sa raman doar cu versiunea noua....pentru ca alta varianta nu am.... :reytre

O seara buna va doresc tuturor !!! 

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna seara ! Va anunt ca de cand am facut ultima modificare la opera......nu am mai avut probleme cu updatele......este okkkk.....In primul rand ii multumesc dumnului Iuli09 pentru ca ma ajutat cu solutia...Iar acum le multumesc si la ceilanti care au vrut ca sa ma ajute....Va raman dator . :ewryt45w

O seara deosebita va doresc tuturor !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări