cearda Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Decat sa dau banii pe unul gata facut m-ai bine mi-am facut eu unul. Am folosit: o pompa recuperata de la masina,extractorul (ciocanul de dezlipit pe acesta l-am cumparat)-200ron tva inclus,statie gordak 936a pe care o aveam de mult. Functioneaza perfect. Cateva poze: 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Este letcon de Solomon am avut asa ceva si am luicrat cativa ani cu ea.Unul din asta vreau sa adaptez cand o sa am timp la o statie de lipit Pace care are pompa inclusa dar imi lipseste letconul de dezlipit. Link spre comentariu
RETY Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 buna.puteti da mai multe detalii despre pompa(de la ce subansamblu, consum etc) ?multumesc Link spre comentariu
Faker Postat Mai 10, 2014 Partajează Postat Mai 10, 2014 (editat) Imi permit sa raspund eu deoarece am avut mult de a face cu acest tip de pompe. Este o pompa de vacuum de la inchiderea centralizata pe vacuum folosita la masinile VAG pana prin anii 2000 si pe unele Mercedesuri. Editat Mai 10, 2014 de Faker Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum