nelutuPO Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Buna seara, am un Whirlpool cu incarcare verticala care are o daura provocata de un cui uitat de dna propietareasa. Ce folosti ptr lipire cind aveti asa ceva? Este de ajuns silicon care se foloseste la formare garnitura cind se taie cuva? ceva poxipol ? Stima Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Eu am folosit poxipol la lipire.Cred ca este mult mai indicat. Link spre comentariu
ipotexas Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Daca gaura este intr/un loc accesibil cea mai buna solutie este sa lipesti cu un letcon serios si cu o bucatica de plastic ca adaos. Topesti un pic din suprafata cuvei si faci un amalgam cu plasticul de adaos. Spre deosebire de poxipol si alte solutii ai avantajul ca lipitura astfel obtinuta va avea acelasi coeficient de dilatare termica cu cuva Link spre comentariu
bercioiu Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Eu am bagat un nit de Al si l-am nituit. S-a etansat foarte bine. Link spre comentariu
gymy Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 Depinde de zona.Daca e aproape de rezistenta nu tine indiferent cu ce lipesti.In alte zone eu pun poxipol si peste un strat de silicon sanitar. Link spre comentariu
aschiuta Postat Mai 9, 2014 Partajează Postat Mai 9, 2014 Se poate folosi si BISON POWER ADHESIVE. Este foarte bun pentru PVC, ABS, Policarbunat etc. O zi buna. aschiuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum