LUCI Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Deci mi-o aparut in task bar langa ceas urmatoarea chestie:Scaner mail avast! [81-223-25-123.raaba. si mai scrie cate cevaDeci ce am scris mai sus imi apre daca stau cu,cursorul deasupra iconitei care o aprut.Problema e ca merge foarte greu calculatorul,nu pot sa inchid sau sa selectez cestea aceea,are cineva idee ce este.Acum e foarte simplu sa instalez windowsu si gata,dar daca fugi de o problema nu inseamna ca se si rezolva Link spre comentariu
dividivus Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Instaleaza pe calculator Panda antivirus 2007 (Panda) si AdAware si AdWatch (Lavasoft) si nu vei mai avea probleme. Link spre comentariu
fulmoon Postat Noiembrie 18, 2006 Partajează Postat Noiembrie 18, 2006 Este un ad-ware.De obicei se autoinjecteaza in Explorer.exe si se incarca odata cu activarea shell-ului devenind invizibil in Task Manager.Scapa de el cu o solutie antivirus + anti-spyware (n-am sa pomenesc nume, pentru ca parerile sunt impartite si pot aparea polemici) iar pe viitor incearca sa folosesti ca browser Opera / Mozilla / sau orice alt non-IE based.Pe scurt, NU MAI FOLOSI INTERNET EXPLORER, fie el 5,6,sau 7. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum