Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nevoie de ajutor,ceva virus sau ceva de genu

LUCI

Postări Recomandate

Deci mi-o aparut in task bar langa ceas urmatoarea chestie:Scaner mail avast! [81-223-25-123.raaba. si mai scrie cate cevaDeci ce am scris mai sus imi apre daca stau cu,cursorul deasupra iconitei care o aprut.Problema e ca merge foarte greu calculatorul,nu pot sa inchid sau sa selectez cestea aceea,are cineva idee ce este.Acum e foarte simplu sa instalez windowsu si gata,dar daca fugi de o problema nu inseamna ca se si rezolva

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LUCI

1

• dividivus

1

• fulmoon

1

Top autori în acest subiect

Este un ad-ware.De obicei se autoinjecteaza in Explorer.exe si se incarca odata cu activarea shell-ului devenind invizibil in Task Manager.Scapa de el cu o solutie antivirus + anti-spyware (n-am sa pomenesc nume, pentru ca parerile sunt impartite si pot aparea polemici) iar pe viitor incearca sa folosesti ca browser Opera / Mozilla / sau orice alt non-IE based.Pe scurt, NU MAI FOLOSI INTERNET EXPLORER, fie el 5,6,sau 7.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări