ReLLaXX Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Stabil pana la?Putere reala pe toate canalele simultan in sarcina?Tensiune minima de lucru?Ceva detalii despre partea de crossover?Suna foaaarte tentant. :smt007 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Stabil pana la?Putere reala pe toate canalele simultan in sarcina?Tensiune minima de lucru?Ceva detalii despre partea de crossover?Suna foaaarte tentant. :smt007Putere reala in sarcina maxima tensine minima de lucru 10V asta se mai lucreaza din SMPS crosoover reglabil ca la un crossover Behringer de exemplu Sunt in lucru acum dar cred ca o sa le fac cele 2 canale sa fie si bridgeabile si atunci o sa fie 2x1000W sau normal 2.1 cum am zis mai sus in functie de preferintele utilizatorului.Puterea va fi reala in sarcina maxima, daca vor exista sceptici am sa-i invit la masuratorile amplificatorului. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Atentie !!!La puterea maxima o sa suga din acumulator aproximativ 250A :finga: o sa aveti nevoie altermatoare multiple si de acumulatoare speciale. Link spre comentariu
ReLLaXX Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Da-mi te rog un mp cand ai date concrete legate de preturi si eventual poze cu produsul. Ma anunt interesat. Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Datele sunt concrete si produsul finit este pe drum. Link spre comentariu
ionut20 Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Datele sunt concrete si produsul finit este pe drum.Pretul cam pe la cat se invarte ??? Ca am deja cativa cunoscuti interesati de asa ceva :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 13, 2006 Partajează Postat Iunie 13, 2006 Inca nu stiu dar cum am zis la 50% din pretul unui amplificator de firma cu aceeasi carateristici, vezi si tu pe google cat costa. Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iunie 15, 2006 Partajează Postat Iunie 15, 2006 eu cred ca mai bine faceai monoblocuri pe la 1000W in 2 ohmi ! :rock: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Iunie 16, 2006 Partajează Postat Iunie 16, 2006 pai nu este asa greu, un modul de asta si o sursa buna si gata Link spre comentariu
Vizitator SetUP Postat Iulie 5, 2006 Partajează Postat Iulie 5, 2006 eu nu pricep o kestie: daca o instalatie de sonorizare trebuie deadreptu` SA URLE atunci de ce nu se folosesc si in masina difuzoare de mare sensibilitate - ca oricum daca sunt doar teste sau nu (cum am citit mai in sus pe forum) tot dB-ii conteaza, nu watii arsi? nu sunt fiabile, sau care ar fi explicatia? Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 le trebuie cutii mari ! Link spre comentariu
dividivus Postat Iulie 8, 2006 Partajează Postat Iulie 8, 2006 Sau poate din cauza ca bobina trebuie sa aiba mai multe spire (odata cu lungimea va creste si rezistenta DC), mai multe spire=trebuie sa fie de o grosime mai mica, grosime mai mica=va avea o rezistenta si mai mare, nu mai vorbesc de ce trebuie sa aiba o rezistenta cat mai mica (4 ohmi). Link spre comentariu
stres4all Postat August 4, 2006 Partajează Postat August 4, 2006 Se pare ca JBL a atins limita de 10000W RMS pe auto...Ce e asa greu de crezut...Nu faceti comparatii de genul ca cu 100W sonorizezi stadionul ...Cu 100W sonorizezi o camera poate nu un stadion....si oricum ca sa scoti 10000W din el trebe sai dai alimentare mult mai mult...Nu poti scoate putere dintr-un alternator amarat...Oricum trebe studiata problema asta nu sa ne aruncam in remarci aiurea....Oricum viitorul este al amplificatoarelor digitale in clasa de cu randament peste 90% si care nu se incalzescfara suparare dar care e principiu ... mi se pare aproape imposiil sa nu se incalzeasca ... parerea mea Link spre comentariu
Vizitator Gogo Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 Si eu am o intrebare : " CINE AR VREA SA STEA INTR-O MASINA CU 10000 de WATT ? " :supz: Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Septembrie 16, 2006 Partajează Postat Septembrie 16, 2006 YO...daca faci asa ceva eu as sta...dar iti dai seama ca doar vreo 2-3 min...ca nu vreau sa imi tiuie urachile vreo 1 saptamana , dar sincer sa iti zic...cine ar fi nebunu sa aibe 1000W intro masina...poate doar asa de impresi...poate doar asa sa se duca la vreun concurs cu masina sa ia si el un premiu, dar altfel nu....ca in masina daca ai vreo 300-400W reali eu cred ca sunt deajuns si sa nu mai zic de faptul ca nu cred ca ar sta vreunu la 300-400W in masina mergand vreo 2-3 ore cu ea si cu muzica la maxim....cand cobori din ea cred ca ar trebui sa tip la tine sa ma auzi si ar fi foarte obositor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum