LUCI Postat Septembrie 21, 2005 Partajează Postat Septembrie 21, 2005 in datele tehnice ale amplifului scria ceva ca puterea maxima e la alimentare de 18 V....18V*500A=9000Wdeci teoretic ar putea scoate 7000W :shock: Link spre comentariu
Vizitator KillerOPS Postat Septembrie 22, 2005 Partajează Postat Septembrie 22, 2005 nu stiu daca nu exact modelul de fatza l-am vazut la o demonstratzie intr-un tuning show. Nu vreau sa mint, dar imi aduc aminte ca era de 2600w parca. In orice caz trebuie sa fi dus rau sa ai nevoie de asa ceva pe masina. Link spre comentariu
Vizitator DexterIt Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Mai baieti am si eu o intrebare,sunt mai nou pe aici si chiar vreau sa imi pun in portbagaj o staite de max 1000w care o sa o cumpar pe oc,problema e ca nu stiu cam cum se leaga si din ce am citit mai sus am inteles ca ar exista si niste condensatoare care ar ajuta.Imi poate da si mie cineva o schema de montaj,mentionez ca o sa mai adaug o baterie la masina!THX Link spre comentariu
LUCI Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 poti sa pui si 10 bateri daca alternatoru nu poate sa le incarceTrebuie modificat alternatoru.Sau sa mai pui unu etc.Dar in asa fel sa asiguri incarcarea bateriilor mai repede decat le consuma ampul.Oricum 1000 Wrms e o putere fffoarte mare pt o masina si o sa te coste o groaza de bani ampul si sa nu vorbim de difuzoare.bani tai faci ce vrei(da daca dai un ban macar sa fie facut tot ca lumea ca altfel nu se merita,dute la cineva care sa stie cu adevarat) Link spre comentariu
Vizitator born_4_tuning Postat Octombrie 27, 2005 Partajează Postat Octombrie 27, 2005 hai baietii sa va aud....care cat dati sa va puteti monta in masina un sistem de sonorizare care sa faca sa rasune manelele in tot bucurestiul??? :smt077 Link spre comentariu
Vizitator cosmin800 Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 bai nu stiu ce sa spun, dar stiu sigur ca la concertul patricia kass, de acum cativa ani buni, au fost 5kw curati, si se auzea in toata piata constitutiei ....deci si nu nu cred ca exista amplif de masina de 7kw sau 10kw, deja 1kw este super muuult, daca nu ma credeti pune-ti ampermetrul pe casurile de 4*50w (sony, panasonic, etc etc ) si dati-le la maxim, consuma 16A ? nu cred. si inca ceva ... puteri asa de mari ...parca se scoteau decat cu lampi sau cu opampuri unu peste altu ...si oricum cred ca un amplif 7kw reali nu ar intra in masina Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 dar stiu sigur ca la concertul patricia kass, de acum cativa ani buni, au fost 5kw curati, si se auzea in toata piata constitutieiasta nu are nici o treaba cu amplificarile autola concerte se folosesc difuzoare cu SPL de 95 - 97 db (sau chiar mai mult) pe cand in masina se folosesc difuzoare cu SPL de 88 - max 90 db Link spre comentariu
Vizitator KillerOPS Postat Noiembrie 21, 2005 Partajează Postat Noiembrie 21, 2005 cosmin, nu compara casurile de masina care d-abia d-abia fac (daca fac) un 50w, din simplu motiv ca alea nu au sursa ridicatoare de tensiune. Insa cu o sursa d-asta, potzi sa faci aproximativ orice, numa bateriile si firele sa te tzina Link spre comentariu
Adi Florin Postat Noiembrie 22, 2005 Partajează Postat Noiembrie 22, 2005 Salutare!Parerea mea este ca e putin cam aiurea sa-ti pui un amplificator de 7000W (presupunand ca-i poate debita) pe o masina cu un sistem de alimentare de 12V. Ganditi-va numai ce cadere de tensiune e pe cablul de plus si pe bornele de contact (fie ele si aurite...). V-as da ca exemplu "amaratul" de electromotor de Dacie (care are un kilowatt si un pic). Cand dati la cheie ati masurat careva tensiunea la bornele bateriei??? :smt003 . Va spun eu ca la mine scade sub 10V. Bine bine...veti spune ca el ca el consuma 1,2KW in regim continuu. Adevarat, dar oricum...Pentru un amplificator de debiteaza maxim 7KW, puterea medie cred ca este cel putin 2KW pentru orice semnal muzical.Eu sunt de parere ca mai bine iti iei un generator din ala cu benzina care scoate 220V si pui la statii pe el...pana te saturi (pierderile pe cabluri sunt incomparabil mai mici).Cat despre puterea RMS...ea are sens doar pentru semnale periodice. A spune ca la un moment dat un amplificator debiteaza xxxW RMS cu un semnal muzical e total eronat. In cazul semnalului muzical se poate sti doar ca puterea maxima debitata de amplificator este yyyW. Puterea maxima debitata de un amplificator este dublul puterii RMS. Acum...puterea medie reala care este consumata de difuzoare depinde de tipul muzicii si de defazajul introdus de difuzoarele respective. Link spre comentariu
Blak Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 Cassurile de masina au 4x25W RMS ...doar pioneer are un model la 4x27.5W RMS Link spre comentariu
LUCI Postat Mai 11, 2006 Partajează Postat Mai 11, 2006 apurile astea nu sunt facute ca sa asculti in regim contimuu ,sunt facute pentru concursuri ca in 20-30 sec cat tine testu nu apuca sa se incalzeasca atat de tare.La faza cu tensiunea,pune un condensator de 12 farazi sau doua lol si nu iti mai cade tensiunea chiar si cu 10000W Link spre comentariu
Blak Postat Mai 12, 2006 Partajează Postat Mai 12, 2006 Eu pot sa zic ca am ascultat 5-6 melodii la 2000W RMS si nu sa intamplat nimik...merg in regim continuu ..nu mai merg in regim continuu decat daca scazi sub impedantza... sau nu au cuernt suficient....La db drag pe un Boss Chaos C3000D am avut la 0.5ohm impedantza masurat la bornele la difuzor..... pe frecventza 59hz.... 34.5vundeva la 2380W RMS ..... Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 13, 2006 Partajează Postat Mai 13, 2006 Dar cum ai calculat asa? de unde stii ca ai 0,5 ohmi impedanta? ai folosit impedantmetru? eventual ai masurat rezistenta...care ai masurat-o in curent continuu dar asta e alta poveste fata de impedanta care tie iti lucreaza in regim alternativ( acolo ai o bobina nu o resiztenta)si nu mai e valabila formula P=(U*U)/R... Link spre comentariu
Blak Postat Mai 13, 2006 Partajează Postat Mai 13, 2006 Pai amplificatorul scotea 2100W RMS la 1ohm.... apoi difuzoarele au 2 bobine de 2ohm toate bobinele puse in serie la 2 difuzoare .... rezulta 0.5 ...e adevarat k rezistenta este dinamica..dar oricum.... Link spre comentariu
adi_0106 Postat Mai 14, 2006 Partajează Postat Mai 14, 2006 Pai amplificatorul scotea 2100W RMS la 1ohm.... apoi difuzoarele au 2 bobine de 2ohm toate bobinele puse in serie la 2 difuzoare .... rezulta 0.5 ...e adevarat k rezistenta este dinamica..dar oricum....poate in paralel ca daca pui in serie - se aduna si iese 8 ohmi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum