adicontakt Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 dispune cineva de un proiect complet cu componentele din titlu? daca nu e sectiunea corecta rog un moderator sa mute topicul Link spre comentariu
mosu20 Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Se poate adapta cel de pe site-ul lui yo6pir. Cred ca nu ar strica o ochiometreala Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 pai daca a facut cineva adaptarea , ca asa am vre-o 3 construite si nici unul nu mi-a placut Link spre comentariu
Marin1960 Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Pe site-ul Atmel am gasit un LC-metru interesant cu Atmega8 si LCD 2x16, vezi link-ul de mai jos: http://www.avrprojects.info/avr-projects/capacitance-and-inductance-meter-using-atmega8/ Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 6, 2014 Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 nu e cu 2x8 , nu ma pricep la modificat programe , are ceva lipsuri din comentariile userilor Pe site-ul Atmel am gasit un LC-metru interesant cu Atmega8 si LCD 2x16, vezi link-ul de mai jos: http://www.avrprojects.info/avr-projects/capacitance-and-inductance-meter-using-atmega8/ Link spre comentariu
vasile eugen Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Pe site-ul Atmel am gasit un LC-metru interesant cu Atmega8 si LCD 2x16, vezi link-ul de mai jos: http://www.avrprojects.info/avr-projects/capacitance-and-inductance-meter-using-atmega8/ Acesta l-am realizat in urma cu vreo patru ani,dar la numai partea de condesatori.Era cu subgame pentru condesatori parca.Softul este in bascom.Iar displeiurile care sun cu 2*16 merg direct si inlocul celor cu 2*8. Link spre comentariu
mosu20 Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 @vasile eugen are dreptate, daca displayul 2x16 foloseste doar 8 caractere pe linie atunci merge foarte bine un afisaj 2x8. Ar merge incercat pe un breadboard pentru lamurire. Sunt prins cu alte chestii si nu pot, deocamdata, sa ma mai ocup de constructii desi am fost si eu tentat de asa ceva. Daca ai timp, se poate face o incercare... Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 8, 2014 Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 pai aici e marea problema , multi a r zice ca e lene , dar nu am timp liber mai deloc , si de aceea voiam un proiect complet cu cablaj si toate cele Link spre comentariu
yo6pir Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 de ce vrei neaparat cu display 2x8? Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 8, 2014 Autor Partajează Postat Mai 8, 2014 pentru ca dispun de 3 bucati si vreau sa le pun " la treaba" plus gabarit mai mic Link spre comentariu
GanMark Postat Mai 8, 2014 Partajează Postat Mai 8, 2014 vezi ca @marele savant ...a reusit realizarea fizica...... Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 din spusele lui se pare ca nu vezi ca @marele savant ...a reusit realizarea fizica...... Link spre comentariu
GanMark Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 mda ....asa e... am confundat cu esr attiny 2313 scuze Link spre comentariu
yo6pir Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Softul meu ar trebui sa mearga pe un display 2x8. Nu stiu sigur deoarece nu am nici un afisaj din acela ca sa-l testez. E postat pe site ca si "Program 1x16.hex". Cand l-am compilat am setat un LCD care era catalogat ca si 1x16a echivalent cu 2x8 (adica se comporta ca unul 2x8). Toate instructiunile de afisare sunt pe doua randuri. Ex: Label3: If Etalon <> Eetalon Then Eetalon = Etalon Upperline : Lcd "Saving,p" ' " saving... " Lowerline : Lcd "se.wait!" Waitms 1000 Cls End If Mie-mi afiseaza pe un singur rand tot mesajul cumulat. Poti sa-l incerci pe un bread-board sa vezi cum afiseaza la tine. Link spre comentariu
adicontakt Postat Mai 19, 2014 Autor Partajează Postat Mai 19, 2014 o sa vedem ce o sa iasa , citisem si pe alt foum raspunsul dvs cum ca ar merge si 2x8 Link spre comentariu
Postări Recomandate