chetross Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 Salutare Ma intereseaza un proiect lately, si anume telecomanda radio .. in cazul meu cea de aici Ceea ce ma incurca .. unde gasesc module RF (Rx+Tx) in Romania ? Eventual daca mai stiti si alte linkuri interesant de remote rf postati si mie ceteva .. Sper ca am postat la categ buna, daca nu mutati`l voi .. Multzam` Link spre comentariu
Yo4You Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 este pe maica domnului 48a la connex sau cum i spune la magazinul ala din bucurestiSau cauta la Vitacom tre sa aibe Link spre comentariu
chetross Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 pe siteurile lor nu am gasit nimic .. iar ca sa ma duc la magazin sa intreb n`am cum Link spre comentariu
yo5oqa Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 La connex, pe paginile astea sint mai multe tipuri: http://www.conexelectronic.ro/content/c ... verse.html Link spre comentariu
chetross Postat Noiembrie 16, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 ms mult, se pare ca nu cautasem destul de bine .. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum