Vizitator ramanemprieteni Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Pentru ca sunt incepator in domeniu va rog sa imi confirmati ca ce am incercuit in poza de mai jos este un condensator si de unde l-as putea cumpara, sau schimba in pitesti. Multumesc Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 poza este cam neclara dar, acele piese maronii sunt condensatori,acea piesă incercuita pare a fi un rezistor. unde duce circuitul,ce alimenteaza? Link spre comentariu
Vizitator ramanemprieteni Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) cred ca e tot un condensator ... dar ars. Sunt pe o placa a unui display de telefon l-am masurat cu un multimetru cu pozitionarea acului de la multimetru pe masurarea rezistentelor. Editat Mai 5, 2014 de ramanemprieteni Link spre comentariu
BUGHIU Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Daca l-ati masurat in circuit....nu e bine!! Trebuie scos afara. Si dupa ce se vede in poza pare a fi rezistor sau poate ...siguranta nu condensator!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum