Vizitator yo7hli Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Nu prea cred. Ar suna a emisiune comerciala. Banda de 27 totusi este de radiocomunicatii, nu de radiodifuziune. Nici eu nu sunt cu legea in brate, dar totusi.... In Ploiesti nici taximetristi nu mai sunt in banda de 11m. S-au mutat undeva pe la 160MHz. Cred ca din cauza caracterului comercial al comunicatiilor. da, cred ca ai dreptate. eu ma gindeam doar ca din punctul de vedere al igcti nu exista restrictii cu privire la timpul de emisie (asa cum e in cazul benzilor de radioamatori) si la ce anume emiti in respectiva banda. Problema e cu CNA, in cazul retransmisiilor de programe iti trebuie si licenta audiovizuala. apropos de taximetristi, se pare ca nu le mai ajunge banda comerciala VHF: http://www.radioamator.ro/forum/forum_e ... order=time Chiar daca nu are scop comercial, nu se poate transmite muzica ! banda de 27MHz nu e supusa licentierii si nici nu sint restrictii cu privire la continutul emisiunii. Strict legal cred ca poti pune si muzica, daca platesti drepturi de autor Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum