moro Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Am atasat un tool foarte fain facut in excel care te ajuta sa configurezi oscilatoarele,pll, clock-urile. Acesta dupa ce apasati "Generate" va creea un fisier system_stm32f4xx.c cu setarile facute, fisierul este creeat in folderul unde se afla si aplicatia excel Pentru ca setarile sa-si faca efectul, in programul nostru v-a trebui sa includem acel fisier Am atasat si un description pentru tool, din pacate documentatia este in engleza. STM32F4xx_Clock_Configuration_V1.0.0.zip DM00024813.pdf Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Pen'ca n-am excel l-am "transcris" in openoffice/libreoffice. Nu e la fel de colorat (am implemetat numai formulele, nu si ferestrele), e muuult mai lent ca scriptul in excel, da' ies aceleasi rezultate. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Poate ar trebui adaugat aici sau intr-un topic separat si STM32Cube. Link aici: http://www.st.com/web/catalog/tools/FM147/CL1794/SC961/SS1743/PF259242?icmp=stm32cubemx_pron_pr-stm32cubef2_apr2014 Link spre comentariu
Liviu M Postat Mai 7, 2014 Partajează Postat Mai 7, 2014 Cubul asta, desi plugin de eclipse, nu merge decat in windows. Cel putin asa era cand am vrut sa-l instalez, acum ceva timp. Asa ca pentru mine e doar "jumatate de succes". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum