Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop Toshiba Satellite C850-Ikn Nu Booteaza Dupa Dvd

catax4u

Postări Recomandate

Salut. Vreau sa instalez win pe modelu asta de laptop dar nu vrea sa booteze de pe cd la restart. Am intrat in bios, am setat ordinea de bootare si nimic. Are pe el win 8 care e destul de virusat. Dvd-rw il vede dar nu pricep de ce face figuri. Aveti vreo idee...?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catax4u

2

• FLORIN IORDACHE

1

• riderinblack

1

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate nu este dvd-ul bootabil mai bine faceti un stick ca merge mult mai repede parerea mea .

Link spre comentariu

Poate ca nu e dvd-ul original? Zic si eu .... ca am prins destule leptere noi care atunci cand vrei sa-i instalezi un alt windows nu te lasau nici mort, in schimb distro-urile de linux le incarca blana. Rezolvarea in cazul lor a fost instalarea direct de pe stick.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna seara ! Eu asi zice ca sa incercati sa-i mai dati drumul odata la laptop si sa taneti apasat pe tasta f12 pana o sa va apara un mic meniu cu boot-ul....iar dupa ce va aparut acest mic meniu cu boot-ul, alegeti unitatea optica (dvd-rw) si apasati tasta enter sau ok... :reytre

Mult succes !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări