Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Led Vortex

Radiotelegrafist

Postări Recomandate

salut.acest tv nu are lumina pe display ,are  comenzi pe panou si sunet,ce credeti ca ar trebui verificat?posibil displaiy defect? tv vortex,model vled-24b1d,diagonala 23",pe sursa scrie fr1 kb-3151c,placa de baza T.EME380.61.m-ar ajuta si o schema.multumesc anticipat .

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

8

• Radiotelegrafist

6

• elmar

2

• BUGHIU

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

multumesc dl dan,o schema m-ar ajuta de minune!

tensiunea pe leduri e de 15 v mi  se pare exagerat de mare,posipil leduri arese in display?

Link spre comentariu

nu cred ca veti gasi schema ...dar puteti sa va ghidati dupa datele tehnice a le controlerului invertorului (pentru ca asta e banuit a fi defect ...in momentul de fata)

Link spre comentariu

Ati desfacut tv-ul ...ce circuit integrat are invertorul?

cuvantul invertor la ce va duce cu gandul ???

nu cumva la un ridicator de tensiune ?

Link spre comentariu

Eu cred ca vorbim despre lucruri diferite.Pe mufa care duce la aria de leduri este condi de 1000uF/25V?eu ma cam indoiesc de asta.

Link spre comentariu

problima e ca am deconectat pe rind cele trli fire care alimenteaza ledurile si am lasat decat uno alimentare conectata,in on se aprinde 3sec si intra in stby

am doua iesiri una de 12 v redresata de o dioda dubla prinsa pe radiator,iar cea de a doua e ce de care vam explicat,preventiv am schimbat cul cu unu de 1000uf la50v

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări