vergil Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Ma poate ajuta cineva cu o schema a acestui traf , FBT7644 ? Multumesc . Editat Mai 5, 2014 de vergil Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Cauta pe siteul HR HR7644 si vei gasi. Link spre comentariu
santamihai Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 http://www.hrdiemen.com/reparation/flyback/scheme/7644 Link spre comentariu
vergil Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Multumesc ptr informatii . Dupa inlocuirea trafului , am problema din imaginea de aici http://i57.tinypic.com/2cq1h0p.jpg Nu mai stiu ce sa-i mai fac . Daca ma puteti ajuta , ce sa mai schimb . Am schimbat toti conzii din sursa si dupa traf linii . Tensiunile sant corecte . Multumesc Daca am postat gresit rog mutati topicul . Editat Mai 5, 2014 de vergil Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Mariti tensiunea G2 din potentiometrul screen aflat pe trafo linii. Link spre comentariu
vergil Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Am marito , dar tot nu dispare .Se albeste imaginea , si tot asa apare . Am marit , (dublat )condesatorul din colectorul tz final linii si tot nu vrea , . Parca sa mai redus , dar foarte putin Link spre comentariu
dan-a2 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 (editat) Cum sa dublezi cond. dupa final linii ? ce model tv. este ?/ Daewoo .. ? Editat Mai 5, 2014 de dan-a2 Link spre comentariu
vergil Postat Mai 5, 2014 Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 Tv Platinium 54NX-plat Daca am vazut ca nu sa schimbat nimic , am pus la loc cum a fost . Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Ce cod avea traful original?Ce defect avea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum