Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kit Amplificator

Postări Recomandate

Salut, am facut rost de un amplificator de la un prieten ,stiu doar ca este de la un subwoofer activ,tub.

As dori sa stiu daca il pot folosi pentru partea de amplificare a unui genius 5050 v2, cine cunoaste topicul http://www.elforum.info/topic/87949-genius-5050-v2/page-6 stie despre ce este vorba. Il pot alimenta la sursa subwooferului ?

Am 2 potentiometre banuiesc ca 1 sensibilitate si 1 gain-ul ,ramane de vazut daca il montez.

Si cele 2 fire albe din poza ce sunt?

Am 2 fire de la intrarile RCA, 2 fire [1 alb ,1 alb cu o dunga neagra], 3 fire rosu ,albastru ,negru [alimentarea banuiesc ,remote-ul si masa],iar pe cealata parte a placii am 2 papuci care cred ca este iesirea pentru subwoofer, finalul are 17 pini [i-am numarat pe toti], acum ce ma intereseaza pot sa il alimentez de la sursa subwooferului ? Daca da, cam ce putere ar avea acest amplificator?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cred ca ai dreptate, este identic cu acelea.

Am sa caut un voltmetru, sa vad pe la cine gasesc ca sa masor tensiunea pe care o am la alimentarea amplificarii din Geniusul meu si ,[daca este ta8210ah se alimenteaza la maxim 18V, pot inseria kit-ul cu ceva ca sa am la "bornele" lui pana in 18V?

Sau ce as putea face?

Editat de Alecsander
Link spre comentariu

Alimenteaza-l de la o baterie auto sau de la o sursa de calculator cu 12V, in nici un caz nu incerca sa inseriezi nimic pe alimentarea lui de la sursa de genius ca o sa-l arzi.

Daca insisti sa-l alimentezi de la Genius poti monta o sursa in comutatie step-down (se gasesc de vanzare pe aici) sau un stabilizator liniar (cu dezavantajele aferente).

Editat de modoran
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări