satelit Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 Mai demult am cumparat de la comet un integrat de ethernet controller ENC28J60 care vreau sa-l folosesc cu un PIC.Problema mea este ca din cite am vazut din datele tehnice ale integratului nu-mi dau seama cum setez registri,se programeaza ca si pic-ul sau registri acestui integrat se seteaza pe SPI?Va rog daca aveti mai multe detalii despre acest integrat sa-mi spuneti cite ceva despre el. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator radu103 Postat Noiembrie 14, 2006 Partajează Postat Noiembrie 14, 2006 este un periferic. pic-ul se programeaza cu un program pe baza tcp/ip stack de la microchip. in acel program poti configura ce vrei in enc28j60 prin spi. http://www.microchip.com/stellent/idcpl ... &pageId=64 si eu vreau sa fac un device cu control pe ethernet, pm ca sa vorbim pe aceasta tema daca doresti Link spre comentariu
satelit Postat Noiembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Dupa ce citesc mai mult despre ENC28J60 o sa colaboram daca nu te superi.Multumesc pentru informati. Link spre comentariu
bogdanm Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Se programeaza pe SPI. Atentie mare ca trebuie sa ii programezi o adresa fizica, el nu are asa ceva, si vezi sa n-o dai in coliziune cu alte placi de pe retea. Microchip pune la dispozitie un range de adrese pentru ENC-urile lor, nu mai stiu exact unde era linkul care descrie ce trebuie facut ca sa iei un MAC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum