Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

jamo dynamic D2-E

Vizitator neinvins

Postări Recomandate

Vizitator neinvins

am pus recent mana pe niste jamo d2e .. aproape pe degeaba le-am luat de la cineva ( in schimbu unor condensatori si a 4 circuite integrate LM3915) nu mergeau digurile de inalte asa ca le-am schimbat ... odata cu ele si condensatoru pe inalte din filtru (2,2uF)intrebarea mea este .. ce tip de fifuzoare are pe joase? suna excelent in cutia asta micuta ..mai am o intrebare .. peste diful de medii este ca un radiator .. placute din tabla de aluminiu .. fff subtiri intreptate in jos la 30grade .. ce rol au??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanev

2

• Mircea Bartic

1

• Sharky

1

• adi_0106

1

am avut si eu o boxa identica, doar ca la fel ... am avut problema cu difu de bass, era mancata toata membrana. Asa ca :smt021 Diful de medii nu mi-a placut, furnirul era intr-o stare cam proasta, asa ca am desfacut-o toata, am scos placa de pal din fata(ca era pe 3 cai) , si am facut un woofer cu LPP200 :d daca vreti mortis poze .. ziceti ca sa pun.Mai am filtrele, dar nu stiu de cati mH sunt bobinele, poate le pot folosi la alte filtre pt boxe de putere mica :d . Intradevar am ramas si eu surprins de tw. Pe langa o claritate foarte buna, e interesanta si chestia aia din fata. Nici eu nu stiam la ce foloseste, dar m-am documentat a doua zi si are rol in dispersia sunetului. Acum sta degeaba pt ca am avut doar 1 buc :(

Link spre comentariu

aha .. poi normal ca vreau sa vad poze :rock: eu cu difu d inalte am avut probleme .. cel de joase este in stare perfecta la ambele boxe .. odata cu difu d inalte am schimbat si condensatoru d p inalte .. suna mult mai bine acuma .. la 90W si protectii p fiecare difuzor .. s-a meritat sa dau la schimb cateva componente (4 LM3915)..noroc in continuare

Link spre comentariu

uite aici pozele promise: intr-una tw de aproape si in cealalta un woofer neterminat cu 200LPP din incinta JAMO, i-am scos fata (caci era pe 3 cai) si am inlocuit-o cu alta, pu prea imi place cum a iesit la colturi autoadezivul :(

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări