Vizitator Tudorache Florin Stefan Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Buna ziua,am rugamintea sa ma ajutati cu o schema de boxa cu amplificator incorporat de tip PA 108 A,nu o gasesc pe nicaieri pe net.Defectul a fost : ambii finali arsi,i-am cumparat noi, functioneaza cateva secunde dupa care se incing.Tensiunea de alimentare este de +/- 45 volti, dar nu stiu daca este buna,alte piese arse nu am mai gasit, cu stima,Tudorache. Link spre comentariu
modoran Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Tensiunea aia de +/- 45V este prea mare pentru LM 3886, citeste documentatia producatorului: http://www.ti.com.cn/cn/lit/ds/symlink/lm3886.pdf Difuzorul sper ca NU este de 4 ohmi ! Link spre comentariu
Vizitator Tudorache Florin Stefan Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Domnul Modoran, intradevar difuzorul de basi are 4 ohmi. Link spre comentariu
Vizitator Tudorache Florin Stefan Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 (editat) Am facut si o poza la acest modul aicihttp://postimg.org/image/dwjzr9wdl/724a04c0/ Editat Mai 3, 2014 de Tudorache Florin Stefan Link spre comentariu
zal Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Mi se pare mie sau cond de filtraj sînt la 25V? Link spre comentariu
Vizitator Tudorache Florin Stefan Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Domnul Zal, condensatorii de filtraj sunt de valoare 6800 uF/50 volti ( 2 bucati), transformatorul de alimentare scoate 35 volti x 2, dupa filtraj ajunge tensiunea de alimentare 40 volti x 2 simetrica.Nu pot sa imi dau seama daca a fost schimbat traful de alimentare de altcineva daca nu am schema, cu stima. Link spre comentariu
zal Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 În acest caz, integratele sînt depăşite la toata capitolele, e normal să se ardă. Trebuie luat de bun ce scrie producătorul în pdf şi modificată alimentarea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum