Vizitator Septi0 Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Am o pereche de boxe M-Audio DX4 la care vreau sa le inlocuiesc tweeterele.(conul unuia din tweetere este rupt, celalalt este indoit) In spatele tweeterelor actuale scrie 10w max 4 ohm (nimic altceva referitor la specificatii). In user guide scrie ca boxele sunt echipate cu "1-inch mylar dome tweeter".Dimensiunea exterioara este de 74 mm. Am tot cautat pe site-urile autohtone, insa nu am gasit tweetere cu dimensiunea de 74 mm si 4 ohmi de aceea cer ajutorul vostru, daca ma puteti ghida spre un produs inlocuitor compatibil si ca specificatii si ca performanta.Sau daca s-ar putea repara acestea. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 (editat) Ai putea sa incerci Monacor DT 74/4 sau DT 74/8 depinde ce gasesti Dt 74/4 e fix ce ai nevoie si Dt 74/8 e varianta in 8ohmi p.s. sunt cu ferro fluid nu mylar Editat Mai 3, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
sorin_denver Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Ferofluidul este pentru racirea bobinei mobile iar mylar este materialul din care este confectionata membrana. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 (editat) Astazi se gaseste ferrofluid si in tweeterele Dibeisi de 20ron....insa mai important este materialul calotei. Editat Mai 3, 2014 de dj_bryz Link spre comentariu
Vizitator Septi0 Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Ai putea sa incerci Monacor DT 74/4 sau DT 74/8 depinde ce gasesti Dt 74/4 e fix ce ai nevoie si Dt 74/8 e varianta in 8ohmi p.s. sunt cu ferro fluid nu mylar M-am uitat si eu la modelul DT 74/8 insa am renuntat la el fiind pe 8 ohmi.Presupun ca nu e o idee buna sa pun o pereche pe 8 ohmi, nu? Modelul 74/4 nu l-am gasit in stoc pe nicaieri din pacate. Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 (editat) M-am exprimat si eu gresit,ce-i drept... o virgula deseori conteaza In specificatiile difuzorului sunt mentionate ca si elemente componente pe langa ferro fluid si "high quality dome". high quality dome ~ nu coincide cu mylar, matase sau titanium este probabil un fabric made care in specificatii suna ca un ribbon zic cei de la Monacor ca si fidelitate . L.e. : Incearca daca il poti comanda de la un distribuitor ca pe oferta la rece nu l-am vazut nici eu pe nicaieri. Editat Mai 4, 2014 de Adamath_2006 Link spre comentariu
Vizitator Septi0 Postat Mai 4, 2014 Partajează Postat Mai 4, 2014 Daca nu gasesc pe nicaieri s-ar putea repara cu costuri rezonabile? Link spre comentariu
Vizitator Septi0 Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 Cum nu am găsit pe nicăieri, caut o persoană ce ar putea să-mi repare aceste tweetere. Nu contează locația, pot să le trimit prin poștă. Poze cu tweeterele: ----------------------------------------------- Link spre comentariu
Adamath_2006 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Cauta la audio alchemy . Nu vreau sa fac reclama dar acolo gasesti sigur ceva fie pe stoc fie pe comanda. Link spre comentariu
Vizitator Septi0 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Multumesc frumos, o sa ma uit desi par ca ar avea. Link spre comentariu
Vizitator Septi0 Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Din pacate, nu au dimensiuni apropiate de ce am eu nevoie. Am gasit aceste tweetere, ce parere aveti despre ele? http://www.aliexpress.com/item/2-Pack-of-Vifa-BC25SC06-04-1-Textile-Dome-Tweeters-100-Watts-4-Ohms-free-shipping/1622445167.html Link spre comentariu
CBI Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 sunt f bune pt ce ai nevoie,chiar mai bune decat originalele dar tot este posibil sa necesite mici ajutari ale filtrului,incearca sa-i scoti schema in caz ca nu se integreaza acolo si Dayton au ceva twetere micute,cat si Monacor(de ex DT25N),dar sunt mai scumpute Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum