Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Piesa ciudata dintr-o statie auto

Vizitator geogeo

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator geogeo

mda ...ma gandeam  eu ,am vazut ca are tranzistori smd si rezistente probabil lipite....cred ca il cojesc de chistia aia neagra de pe deasupra :d.

Link spre comentariu
Vizitator geogeo

Am ciopartito uite aici si i am schimbat un tranzistor si m-i sa parut pe la condensatorul  din dreapta ceva lipituri reci .Asa este cum zice @validae sunt tranzistori smd ,cred ca are rol de prefinali si ceva legat  de functionarea in punte a amplificatorului,revin cu probe sa vad daca bubuie  :d.

Link spre comentariu
Vizitator geogeo

beack  faza este ca ...FUNCTIONEAZA perfect  ....nu arata prea bine dar functioneaza, nu stiam dece o vinde omul asa ieftin probabil vre-un electronist a cautat acest integrat si nu la gasit .Oricum suna bine statia  si chiar se poate repara tipurile astea de integrat ,ce-i drept te cam chinui sa cureti meclemul ala, multumesc pentru ajutor  si poate ii este de ajutor cuiva aceasta ideie .

Link spre comentariu
Vizitator amplifiers

Demult am facut asa ceva cu un STK 4046 - amplificator mono de vreo 300 w. Dar nu era cu maclavais, era cu capac din plastic. I-am scobit capacul si am stat o noapte intreaga sa scot schema pe hartie, dupa care am refacut integratul la aceeasi dimensiune, cu componente discrete. A functionat perfect, am si pastrat schema. Integratul initial nu era cu SMD-uri, era cu componente fabricate chiar acolo pe placa. A fost munca de chinez sa ma chiorasc sa-mi dau seama se reprezinta fiecare. Dar a meritat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări