Vizitator Engelthal Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Cam de cateva zile au inceput sa imi apara niste "viermisori" desenati pe desktop. La fiecare refresh se repozitioneaza in diferse locuri ale desktop-ului, pastranu-si totusi directia orizontala. De la aparitia acestor serpisori PC-ul se restarteaza sau se blocheaza cand intru intr-un joc ["League of Legends" si "Natalie Brooks: Mystery at Hillcrest High" au fost jocurile jucate]. Am incercat sa reinstalez driverul video si windowsul, insa problema persista. Totusi, dupa reinstalarea windowsului, problema a reaparut abia dupa instalarea driverului video. [mentionez ca driverul video este downloadat de pe site-ul Nvidia]. Placa video: Nvidia GeForce 8500 GT http://oi57.tinypic.com/20h3fq0.jpg - Screen cu viermii. Link spre comentariu
Copak Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Buna ziua! Este foarte posibil,ca placa video sa fie vinovatul.... Totusi cautati un driver mai vechi ptr.placa video,si vedeti daca problema persista. Incercati o proba la vre-un prieten sa montati placa video in calculatorul lui,si sa vedeti daca problema migreaza impreuna cu placa video la el... Succes, Copak. Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 Parerea mea este ca acei ,,viermi " sunt artefacte de la placa video , adica placa video este pe duca ...mai asteptati si alte raspunsuri ...! Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Mai 3, 2014 Partajează Postat Mai 3, 2014 placa video este defecta. si eu am incercat de curand o placa care aparent mergea bine. dupa ce am instalat driverul a inceput sa afiseze numai "balarii". placa video era ceva cu 8600. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Nvidia seria GT8xxx pentru laptopuri= TOTAL FAIL. Link spre comentariu
ovy83 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 dar sursa cum se prezinta?incercati o alta sursa. o placa video cu artefacte nu prea restarteaza pc-ul,in cel mai rau caz se blocheaza imaginea" freez". Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 cum am spus si mai sus, placa video este defecta. la mine, placa a fost testata pe un sistem destul de nou (procesor i5 3570, 16Gb ram si sursa de 650W, toate noi). placa a afisat totul fara probleme pana i-am instalat driverul. dupa ce l-am instalat a inceput sa afiseze tot felul de balarii. Link spre comentariu
riderinblack Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Ori memorii cu probleme (defecte) ori ai ceva dezlipit la chip-ul video. Link spre comentariu
Th3_uN1Qu3 Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 Defect cip grafic. Nu mai merita reparat, pune alta placa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum