Barbu Andrei Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 urban terror (versiunile 4.1 si 4.2) si mai nou batlefield 3. cu batlefield nu prea ma inteleg din cauza placii video integrate (un procesor i5 3570). CS - ul nu mi- placut. Link spre comentariu
valica Postat Iunie 22, 2014 Partajează Postat Iunie 22, 2014 (editat) Pot spune ca eram copil cand am jucat prima data Half Life si astazi daca-l joc imi da o stare de relaxare, un joc care m-a impresionat, Bioshock, Call of Duty, Wolfenstein, toata seria Medal of Honor, ce mai joc momentan ma distreaza si in acelasi timp relaxeaza este jocul online Team Fortress2. Editat Iunie 22, 2014 de valica 1 Link spre comentariu
ventzel Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 La genu puzzle m-as opri pentru ce o fost scos in ultimii ani la Machinarium.Daca nu v-ati jucat cumva pana acuma puteti incerca demo: http://machinarium.net/demo/ Link spre comentariu
georgeleus Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 (editat) Hehe, ia sa vad generatia mea ce are de spus. Deci, in opinia unuia care s-a nascut sa prinda generatia de aur a gaming-ului global (respectiv pionieratul 3D video si audio), pot spune cu mana pe inima ca jocurile cu adevarat bune s-au facut cand a fost nevoie sa se faca: 96-2002. Atunci producatorii erau motivati de noile tehnologii, respectiv de revolutia vremii si se puteau concentra sa ofere o poveste buna de lecturat alaturi de efectele tehnologice pe masura. Din seria simulatoarelor/racing/arcade. NFS 2 SE - primul cu suport glide 3dfx si handling "simulation"; NFS 4 High Stakes - masini, efecte, trasee frumoase, etc. NFS-ul meu de suflet. NFS 5 Porsche - un deliciu video, mai putin control; NFS Underground 1&2 - inainte de jocurile astea nimeni nu stia de BoW, ECU si downforce; NFS Most Wanted (cel adevarat din 2006, nu mizeria lui Criterion) - aici s-a oprit seria pentru mine. Restul o apa si-un pamant. Carmageddon 1 - So many pedestrians, so little time. Nu cred nici acum ochilor ca in '96 se putea face un joc cu un asemenea nivel de complexitate. Din seria shooter-elor: Quake 1 (versiunea GL Quake cu suport 3dfx) - primul... deci PRIMUL shooter cu adevarat 3D. O capodopera pentru vremea lui. Quake 2 - un succesor demn. Clive Barker's Undying (2001) - efectiv nu-l puteam juca cu lumina stinsa sau casti. O poveste fabuloasa si o implementare peste masura ! Return To Castle Wolfenstein (2001) - id Software scoate jocuri rar, dar si cand le da pe tzeava, sunt capodopere ! Far Cry 1 - eye-candy in mare parte, combat system la pamant. S-a vazut ce putea face CryEngine-ul pe SandBox. Serious Sam 2 - combat system si deliciu grafic pentru vremea lui. Foarte tras de par insa. Probabil cel mai placut mod cooperative. Crysis (2007) - breakthrough in materie grafica. CryEngine 2 la superlativ. Si un combat oarece pe masura. Cateva noutati bine implementate si nu foarte trase de par. F.E.A.R. (2005) - a meritat cu varf si indesat nota 10 in LEVEL. Sierra a maturat pe jos cu toti care credeau ca stiu sa imbine un fir epic senzational cu o grafica sinistra si un sunet absolut demential. Un alt joc pe care nu-l prea puteam juca nici cu lumina aprinsa. RPG: Gothic 3. In pofida problemelor si a bug-urilor interminabile, confirm ca dupa aplicarea patch-urilor oficiale plus celor ale comunitatii, jocul si-a revenit in simtiri si este un adevarat deliciu grafic cu o poveste cu oarecare clisee. Combat system nu din cele mai tangibile, de multe ori se poate trisa in lupte, insa atmosfera pe care o face jocul ala cu grafica si muzica lui Kai Rosenkranz este neintrecuta de nimic din ce-am mai incercat. Daca l-as mai gasi collector's edition l-as lua fara sa stau pe ganduri. Risen. Un Gothic 3 mai bine optimizat, cu un combat system mai bun, o economie prost gandita si o muzcia mult mai slaba. Oricum, merita. Elder Scrolls 5: Skyrim. O capodopera in adevaratul sens al cuvantului. Cuvintele sunt de prisos. Strategie: StarCraft (1997) - nu are nevoie de nici o prezentare. StarCraft 2 - un succesor mai mult decat demn. WarCraft 2 (1996) FPS sau RPG (pt. ca nu se pot incadra la fiecare categorie) Rage - un joc nedemn ca succesor pentru ce m-a obisnuit id Software, dar placut pe consola. Dishonored - Bethesda si-a adjudecat inca o data suprematia in domeniu. M-a tinut treaz multe multe nopti. Cu siguranta a meritat. GTA Vice City - doar atat: Emotion la radio, la volanul unui taxi, vreme ploioasa, ore in sir. GTA 5 - un deliciu grafic pe PS4, o pierdere frumoasa de timp pe PS3. Oricum e exagerat in multe aspecte, povestea e relativ scurta, insa rezolva cu succes multe din problemele lui GTA 4. Inevitabil trebuie sa mentionez si cele mai mari dezamagiri pentru mine, la care chiar nu ma asteptam: NFS Carbon - pastrezi politia din MW, ok. Bagi si muscle-car-uri, ok. Dar wingman-i care sunt capabili sa vina de la 7 kilometri sa se bage in fatza ta sa te ajute dar incapabili sa castige cursa in locul tau... las-o dreq. Grafica oarecum trista si sinistra. Nuantele alea pe albastru dau senzatia unui vis... urat. Return To Castle Wolfenstein 2 - say wha ? Rusine ! GTA 4 - grafica exceptionala, combat/move system mult sub nivelul de la pamant, iar faza cu prietenii care trebuie sunati si carati la diverse activitati on a daily basis... FTW ! Quake 3 - Where iz da single player campaign ? Crysis 2 - 3+ - Cacaia poveste, cacaia combat, cacaia AI. Cel putin 3-ul pe care l-am luat pentru consola face de ras seria. Gothic 3 Forsaken Gods - asta se-ntampla cand predai franciza indienilor. Probabil cel mai rapid ciclu de instalare/dezinstalare al unui joc. Arcania (Gothic 4) - de departe cea mai mare deceptie. 2 ani inainte salivam la pre-alpha ca un copil la biberon si cand am pus mana intr-un final pe joc sa-mi cada mouse-ul si fatza... In primul rand optimizarea complet varza. Pe un sistem mainstream complet unplayable. Dupa intregirea SLI-ului (cat mi-a mers) si a devenit jucabi, doar grafica ramanea de el. Povestea de rahat, quest-urile imbecile iar voice-acting-ul... Doamne Fereste Apara si Pazeste ! Editat Martie 11, 2015 de georgeleus Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Counter Strike Global Offensive il joc aproape de cand a aparut si tot nu ma las de el. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Chess sau pe romaneste sah e un joc care imi ofera liniste si nu ma streseaza . Link spre comentariu
vio2007 Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 As juca "avioane" sau "word of tanks",dar nu se poate pe Fujitsu Siemens Amilo Li3710.Sah,table si biliard! Link spre comentariu
sebi Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 de ceva vreme am dat de war thunder,este fain numai ca-i trebuie o placa video buna altfel nu merge. Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 Sah si Table. Link spre comentariu
oprea_m Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 (editat) Age of Empires HD; Age of Mythology and The Titans; Age of Empires 3; Halo Combat evolved; Halo 2; Call of duty 2; Call of duty 3; Crysis 1; Crysis Warhead; Crysis 2; Diablo 2; Diablo 3; Mount and Blade... Editat Noiembrie 12, 2015 de oprea_m Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Sah si Table. Link spre comentariu
valangjed Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Pentru ca in viata reala gasesc destul de greu parteneri pentru sah sau table(oamenii "este" ocupati), cand am chef joc sah sau table pe calculator.E ciudat, mai ales la table, sa nu aud zornaitul zarului Link spre comentariu
georgeleus Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Ciudat. La Internet Backgammon (din aplicatiile Windows-ului) exista optiunea de sunet si au ceva zornait. Fad si sumar ce-i drept, dar este. Intr-adevar, pe Expert sunt vai mama lor multi de pe mapamond. Iti dai seama cand ai prins un roman la capatul celalalt al firului. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Dati-mi si mie un link cu un site de unde sa pot descarca jocuri,multumiri anticipate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum