Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce jocuri va plac ?

Postări Recomandate

• 10 luni mai târziu...

Citesc pe pagina anterioara, avem gusturi comune. Clive Barker's Undying, m-a determinat sa am primul PC in 2002 sau 2003, nu mai stiu exact, un Pentium 3 la 500MHz pe slot cu 256 Sdram si o Intel 740 ca placa video. Acum joc World Of War Ragnarok, am incercat si pe cel dinainte (ragnarok ii continua povestea), dar harta foarte incurcata puzzle-urile incurcate si batalia cu Valkyrie, pe care n-am putut sa o dovedesc, m-au facut sa renunt. Se pare ca la ultimul, si-au dat seama de greselile la anteriuprul si l-a facut mai "uman", doar ca ultimul, are grafica mai proasta decit anteriorul, cu absolut totul la blana in rez 2560/1440. Am jucat pe 2080Ti cu 50% power limit, nu merita sa deranjel 3080-ul.Au facut nuantele mai pale, reflexiile asemeni, multa culoare "mata" si rece, fata de anteriorul care era o placere pentru ochi.

Editat de DjLeco2021
Link spre comentariu

Mai oameni buni..dar Hitman nu ati jucat?

Am jucat

F.E.A.R.

C.O.D

Medall of Honor

Crysis

Clive Barker"S Jerico

Infernal

Dead Space

Sniper Elite inclusiv Contracts

Doom3

Gears of war

Chrome Spech Force

Psycho Circus The nightmare Child

Time Shift

Half Life

Pray

Stalker

Metro

Plus muulte multe altele!

Link spre comentariu

Am jucat si joc COD Mobile. Sunt pe la nivelul 150.. Am toate armele posibile din joc upgradate la maximum , acum practic furtul de arme, ca imi permite jocul, si cateodata imi pica pe mana arme ce au fost cumparate de altii si asta e misto.. si le tin pana la urmatorul senzon cand developerii mai umbla la arme si le mai tuneaza/detuneaza..

Jocul e bine balansat ca poti sa joci, tu fiing pe locul 30 in echipa adhoc cu unul de pe 150 si sa faci mai multe puncte decat ala de pe 150 daca te misti cum trebuie si elimini multi. Poti sa joci si cu amici si atunci nu mai baga ei boti, 1-2..

Nu le-am dat nici un shfantz (ban) pana in prezent.. si inca merge.

Nu mai sunt atat de multi boti ca in trecut sa te plictisesti.. si e distractiv,

dar si frustrant cand nu ies in primii doi.. 

Editat de DjOhms
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări