grosu99 Postat Decembrie 16, 2023 Partajează Postat Decembrie 16, 2023 Eagle Nest ,cine il mai tine minte ! Link spre comentariu
8429kyd Postat Decembrie 17, 2023 Partajează Postat Decembrie 17, 2023 WOT si atat de 11 ani! Link spre comentariu
DjLeco2021 Postat Octombrie 29 Partajează Postat Octombrie 29 (editat) Citesc pe pagina anterioara, avem gusturi comune. Clive Barker's Undying, m-a determinat sa am primul PC in 2002 sau 2003, nu mai stiu exact, un Pentium 3 la 500MHz pe slot cu 256 Sdram si o Intel 740 ca placa video. Acum joc World Of War Ragnarok, am incercat si pe cel dinainte (ragnarok ii continua povestea), dar harta foarte incurcata puzzle-urile incurcate si batalia cu Valkyrie, pe care n-am putut sa o dovedesc, m-au facut sa renunt. Se pare ca la ultimul, si-au dat seama de greselile la anteriuprul si l-a facut mai "uman", doar ca ultimul, are grafica mai proasta decit anteriorul, cu absolut totul la blana in rez 2560/1440. Am jucat pe 2080Ti cu 50% power limit, nu merita sa deranjel 3080-ul.Au facut nuantele mai pale, reflexiile asemeni, multa culoare "mata" si rece, fata de anteriorul care era o placere pentru ochi. Editat Octombrie 29 de DjLeco2021 Link spre comentariu
djdansmart Postat Vineri la 14:18 Partajează Postat Vineri la 14:18 Mai oameni buni..dar Hitman nu ati jucat? Am jucat F.E.A.R. C.O.D Medall of Honor Crysis Clive Barker"S Jerico Infernal Dead Space Sniper Elite inclusiv Contracts Doom3 Gears of war Chrome Spech Force Psycho Circus The nightmare Child Time Shift Half Life Pray Stalker Metro Plus muulte multe altele! Link spre comentariu
DjOhms Postat Vineri la 15:33 Partajează Postat Vineri la 15:33 (editat) Am jucat si joc COD Mobile. Sunt pe la nivelul 150.. Am toate armele posibile din joc upgradate la maximum , acum practic furtul de arme, ca imi permite jocul, si cateodata imi pica pe mana arme ce au fost cumparate de altii si asta e misto.. si le tin pana la urmatorul senzon cand developerii mai umbla la arme si le mai tuneaza/detuneaza.. Jocul e bine balansat ca poti sa joci, tu fiing pe locul 30 in echipa adhoc cu unul de pe 150 si sa faci mai multe puncte decat ala de pe 150 daca te misti cum trebuie si elimini multi. Poti sa joci si cu amici si atunci nu mai baga ei boti, 1-2.. Nu le-am dat nici un shfantz (ban) pana in prezent.. si inca merge. Nu mai sunt atat de multi boti ca in trecut sa te plictisesti.. si e distractiv, dar si frustrant cand nu ies in primii doi.. Editat Vineri la 16:10 de DjOhms Link spre comentariu
daniels Postat 46 minute în urmă Partajează Postat 46 minute în urmă Am avut 101% eficienta la minesweeper https://minesweeper.online/game/3915132754 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum